Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

SCHEREN & HAARVERWIJDERING

Het gevoel van een zijdezachte, gladde en verzorgde huid is een ultieme luxe. Maak je benen klaar om mee te pronken deze zomer met een effectief en betaalbaar scheerproduct. Een goed scheermes en een heerlijke, verzachtende en geurige scheerschuim of een effectief ontharingsproduct is voldoende om een gladde en zijdeachtige look te krijgen. Iedereen zal jaloers zijn op jouw gladde benen.

GLADDE BENEN

Als vrouw is er niets vervelender dan het stekelige gevoel van haar op de benen of wanneer de huid droog wordt na het scheren. Maak van het scheren een ontspannen ervaring met het juiste scheermes en crème die de huid verzacht en voorbereidt op het scheren. Als je niet van scheren en schuim houdt, is wax misschien de oplossing voor jou. Merken zoals Veet hebben verschillende soorten gemaakt. Er is gegarandeerd een product dat voor jou werkt. Veet heeft ook ontharingscrème gemaakt wat waarschijnlijk de meest zachte manier is om haar te verwijderen. Crème er op, wachten, crème er af en direct resultaat: geen haar.

Met een goede en goedkope scheerschuim of scheergel krijg je een betere scheerbeurt. Scheren kan hard zijn voor de huid en ervoor zorgen dat het uitdroogt en geïrriteerd raakt dus het is belangrijk om een vochtinbrengende scheerschuim te gebruiken en het juiste scheermes te kiezen. Met het juiste scheermes zal je scheren een heel andere ervaring zijn en zullen je benen, bikinilijn en oksels glad en zijdezacht zijn.

We hebben altijd een grote selectie wegwerp scheermesjes, scheerschuim, scheergel, schrapers en goedkope ontharing voor jou beschikbaar. Probeer één van de vele heerlijke, vochtinbrengende producten voor je scheerbeurt en voel het gevoel van een bijzonder zachte en gladde huid.

VOORDELIGE SCHEERMESSEN

Scheermesjes zijn duur en zijn de reden waarom sommigen ervoor kiezen iets anders te gebruiken dan een scheermesje. Maar we hebben een grote selectie goedkope Gillette-scheerapparaten. Nu is er geen excuus meer om geen gladde benen te krijgen. En als je voor het eerst een goede scheermes hebt geprobeerd met vlijmscherpe scheermesjes van Gillette Venus, Satin Care of een van de andere goede scheerlijnen is het moeilijk om niet verslaafd te raken. Het gevoel van een zachte en verzorgde huid en gladde benen is een must en met de juiste uitrusting wordt scheren een heerlijke luxe ervaring.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus