Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

FOUNDATION

Leg de basis van uw make-up met een foundation en vind deze voor lage prijzen bij Luxplus. U kunt bij ons merken vinden zoals L'Oreal, Maybelline, Max Factor, Youngblood, W7, Clinique, Revolution, W7, Technic en vele anderen.

Welke Foundation?

Een dekkende foundation geeft u een stralende en egale huid en verbergt eventuele oneffenheden op uw gezicht. Of u nu voor een natuurlijke, glanzende of juist matte look gaat, er is altijd een foundation die bij uw huid past. U kunt een normale, droge, vette of een combinatiehuid hebben, wij hebben voor elke huid de perfect passende foundation voor u. Voor een normale huid kunt u een gekleurde dagcrème nemen met daarbij een olievrije crème foundation. Bij een droge huid kunt u eventueel kiezen voor een kleurende dagcrème maar een soepele, vloeibare foundation is ook optimaal. Voor een vette huid hebben wij olievrije, vloeibare en crème foundations in ons assortiment. Speciaal voor de vette huid kunt u het beste gebruik maken van een compacte poeder of een mineraalpoeder. Voor de gevoelige huid wilt u graag een mineraal foundation of poeder gebruiken. Voor een combinatie huid zijn er vele verschillende foundations die u gedurende het hele jaar kunt gebruiken. Daarvoor gebruikt u de foundation die het beste past bij het moment.

U test de kleur van uw foundation vantevoren een beetje op uw onderkaak of op uw hals. Het is een goed idee om de kleur nogmaals te checken op uw voorhoofd. Bij een vette huid kan het zo zijn dat de olieën in de huid voor een andere kleur zorgen na een tijd.

Als u wilt dat uw foundation langdurig goed blijft zitten, kunt u gebruik maken van een primer voordat u de foundation aanbrengt. Dat geldt vooral wanneer u kiest voor een poeder foundation. Kies uit foundation borstels, sponsjes, beauty blenders en andere aanbreng producten om uw foundation aan te brengen. We hebben een groot aanbod van deze producten en u kunt deze vinden in de categorie Penselen en Applicatoren.

Goedkope foundation

U kunt erop vertouwen dat u hier bij Luxplus uw favoriete foundation kunt vinden. We hebben een ruim assortiment van verschillende soorten foundations van vele merken. Door de voordelige prijzen is het ook gemakkelijk om verschillende soorten uit te proberen en wie weet wordt u verrast door een product en is het een perfecte match voor u.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus