Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
mooie zomervoeten

Mooie zomervoeten - yes! 👡

Door Sulaima Tollesen
Ja, de zomer is hier! Dat is de tijd voor blote voeten en open schoenen. Lees onze guide over hoe je je voeten 100% klaar maakt voor de zomer☀️

Het verzorgen van de voeten is iets dat veel van ons verwaarlozen. Maar als de zomer zijn intrede doet, is het echt tijd om iets aan die onverzorgde voeten te doen 👣 Want laten we eerlijk zijn - met droge voeten, gebarsten hielen en onverzorgde nagels is het minder leuk. Helemaal niet als je op vakantie gaat en pronkt met je mooie nieuwe sandalen of stiletto's. 

Hier lees je ons stappenplan om voor de vakantie heerlijke zomervoeten te krijgen. Ook delen we onze tips over hoe je je voeten verzorgd kunt houden tijdens je vakantie. 

Voor de vakantie 🏡 

1) Zijn je voeten aan een grondige opknapbeurt toe? Dan is Scholl je nieuwe beste vriend. De elektrische eeltvijl van Scholl geeft je zachte en egale voeten, bijna zonder dat je een vinger hoeft op te tillen. 

2) Heb je last van gebarsten hielen? Dan komt Scholls Active Repair K+ Cracked Heel Creme jou te hulp! 

3) Maak een warm voetenbadje zodat de nagels zachter worden en knip daarna die nagels ✂️ 

4) Vervolg met een rijke voetcrème van bijvoorbeeld Locobase of Scholl. Ook bij droge voeten is Weleda’s Skin Food een voor de hand liggende keuze. 

Als je op vakantie gaat, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je verzorgde voeten te behouden 👇 

Op vakantie 🌴 

1) Vermijd pijnlijke tenen tijdens stadswandelingen met Scholl's Fresh Step voetspra 

2) Vergeet de blarenpleisters niet - je zult er geen spijt van krijgen! 

3) Leg je voeten op het bed na een lange dag hiken of wandelen in de stad en verwen ze met de verzachtende Moisturizing Socks van Meraki 

4) Vervolg de hydraterende verzorging met een verzachtende voetcrème. 


Als je onze tips opvolgt, kun je je verheugen op een heerlijke zomer met heerlijke, verzorgde voeten – graag gedaan 😉 

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer