Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

NIVEA

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

NIVEA

Nivea

Nivea werd opgericht in 1892 en is sindsdien bekend als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van huidverzorgingsproducten en crèmes. Wie kent niet de klassieke niveacreme in de kleine blauwe blikken die worden gebruikt door mannen en vrouwen over de hele wereld?

Nivea is goedkope lichaamsverzorging en huidverzorging voor zowel mannen als vrouwen. De NIVEA assortiment omvat alles van crèmes, gezichtscrèmes, body lotions, deodorants, hand zeep, zonnebrandmiddelen, lippenbalsem en nog veel meer.

Nivea heeft zich gespecialiseerd in het maken van goede kwaliteit skin care met heerlijke aroma's en goede voedende ingrediënten en het belangrijkste - voor een zeer voordelige prijs. Iedereen moet in staat zijn om crème en huidverzorging veroorloven, en met een NIVEA product krijg je heerlijke zorg voor je lichaam voor een betaalbare prijs.

Nivea staat in de meeste landen als huidverzorging merk bekend dat je kan erop rekenen. Nivea crème, gezichtscrème, lippenbalsem en body lotion is gemaakt met unieke voedende ingrediënten die droge huid te bestrijden en geeft de lippen, lichaam, de huid en gezicht veel vocht en zorg.

Je vind hier ook goede hand zeep van Nivea in verschillende heerlijke geurvarianten. Probeer Nivea zeep met amandelolie, kokosolie, aloe vera, melk of bloemengeur. Hand Zeep van Nivea reinigt de handen, terwijl het vocht toe voegt aan je handen, waardoor ze zijdeachtig zijn na elke wastafel.

Nivea zonnebrandcrème

Nivea heeft ook goedkope zonnebrandcrème voor kinderen en volwassenen en is ideaal om op vakantie mee te hebben om jezelf te beschermen tegen de scherpe stralen van de zon. Met zonnebrand van Nivea krijg je goedkope zonnebrandcrème die is gemakkelijk uit te smeren en goed beschermd.

Nivea deodorant

Het Nivea assortiment biedt een grote selectie van deodorant, zowel als deo roll-on en deospray. Je kunt goedkope Nivea deodorant met een groot aantal verschillende geuren vinden. Experimenteer met je favoriete deodorant van Nivea hetzij als deo roll-on of nivea deo spray.

Er zijn veel producten van Nivea om uit te kiezen, als je zoekt naar goedkope gezichtscrème, bodylotion, deodorant, zonnebrandcrème, handzeep en meer om je lichaam voldoende vocht te geven en de huid te verzachten.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus