Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

BLUSH

Blush is een van de belangrijkste make-up producten die je kunt kopen. Blush zorgt ervoor dat je gezicht er gezond uit ziet en geeft een natuurlijke glans op de wangen geven, die alleen van nature kan komen als je in de kou bent of gewoon aan het sporten bent. Blush is er in vele varianten en welke je nodig hebt, hangt af van smaak, gelegenheid, seizoen en nog veel meer. Zoek eerst uit of je van poeder blush, cream blush of liquid blush houdt. De crème blush en liquid blush zijn beter geschikt voor feestelijke gelegenheden dan de poeder blush. Echter heeft jouw type huid ook een grote invloed op de verschillende soorten blush. Vrouwen met een droge huid geven misschien de voorkeur aan een crème-blush maar als je een goede en vochtinbrengende gezichtscrème en mogelijk een primer gebruikt, hoeft hier geen rekening mee worden gehouden bij het aanbrengen van blush. Als je een zeer vette huid hebt, kun je misschien extra plezier beleven aan een poederblush, omdat deze variant ook een matterend effect heeft. De poedervorm zal van nature meer vettigheid opnemen dan een crème-variant.

BLUSH KLEUR

Kies als beginner een blush niet ver van je natuurlijke kleur omdat te veel blush je op een clown kan laten lijken. Dat wil je natuurlijk niet. Een kleine vuistregel is om de tint te gebruiken die je wangen krijgen als je het warm hebt. Deze regel is prima voor het dagelijks leven. Ga je naar een feestje? Dan kun je all-in gaan met roze, perzik of roodachtige tinten. Hier bij Luxplus hebben we veel varianten dus als je niet zeker weet welk product het beste bij je past, kun je verschillende tinten proberen. Onze prijzen zijn laag zodat jij meer kunt besteden aan jouw make-up tas. Make-up moet je creativiteit kunnen geven om verschillende looks te creëren.

VOORDELIGE BLUSH

We hebben een enorme selectie blush hier op de site, in veel verschillende kleuren, vormen en texturen. Je kunt zowel blushes vinden die één tint hebben, met meerdere tinten erin en paletten die contouren en blush bevatten. De kleuren gaan van huidskleur naar roze tot rood. Je vindt hier goedkope blush, zo kun je een voorraad blush creëren en zorgen dat je voor verschillende stemmingen, seizoenen en gelegenheden een blush in de kast hebt. We hebben alles van exclusieve merken tot minder bekende merken die allemaal mooie blushes ontwikkelen die je er mooier uit laten zien. Op de pagina hier hebben we, zoals gezegd, een gevarieerde selectie waar je je blush als poeder, cream in een pompje of als stick kunt krijgen afhankelijk van hoe je je blush wilt aanbrengen. Mocht je een tool missen om je blush te perfectioneren, dan vind je bij Luxplus ook het juiste gereedschap zoals speciaal voor blushes ontwikkelde borstels.

Koop hier de beste blush voor gezonde blosjes op je wangen en maak je dagelijkse of avondlook af met een mooie en verleidelijke blos. Kijk hier rond op de pagina en vind de kleuren die je look zullen maken.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus