Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

DETTOL

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

DETTOL

Dettol

Dettol begon haar bedrijf succes meer dan 80 jaar geleden in ziekenhuizen waar de effectieve Dettol zeep en antibacteriële sprays helpen te voorkomen met ziektekiemen en verspreiding van ziektes. En vandaag is Dettol nog steeds een leider in de strijd tegen bacteriën, virussen en infectieziekten. In samenwerking met deskundigen en beroepsorganisaties van zorgverleners, is met Dettol geprobeerd om de beste schoonmaak producten op de markt te creëren.
Wilt je jouw huis zo efficiënt schoon mogelijk te maken, en zo ervoor zorgen dat jijzelf en jouw gezin veilig door de koude en griep seizoenen komen, kies dan Dettol producten voor de reiniging.

Dettol antibacteriële zeep, reinigingsspray en reinigingsdoekjes

Dettol heeft schoonmaakmiddelen gemaakt voor alle kamers. Of je nou wilt dat het toilet en de badkamer kraakschoon zijn of de keuken moet goed worden gereinigd, dan zijn de Dettol sprays en zeep hetgeen wat je zoekt. Maar verder dan alleen het oppervlak schoon te maken en het huis netjes te maken, bevat het reinigingsmiddel van Dettol ook bacteriedodende ingrediënten die de aanwezige bacteriën in jouw huis vernietigen.

Reinigingsmiddel met antibacteriële werking van Dettol

Vooral bekend is de serie Dettol Power & Pure met sprays en reinigingsmiddelen dat 99,9% van de bacteriën doden op de oppervlakken in de woning. Dettol Power and Pure cleaners zijn ook beschikbaar als doekjes, dwz. schoonmaakdoekjes die je kunt gebruiken om vuile oppervlakken af te vegen. Dettol Power & Pure doekjes en sprays zijn bijzonder goed geschikt voor het toilet, waar bruto bacteriën de neiging hebben te accumuleren. Dettol schoonmaakmiddel voorkomt ziekte en remmen bacteriën in de woning en biedt jouw gezin een veilige leefomgeving in het huis.
Dettol antiseptische zeep en reinigingsspray maken het gemakkelijk om het huis, kantoor, werkplaats en de kinderopvang fris te houden zodat alle binnenruimtes vrij van bacteriën en infecties zijn. Kom veilig en gezond door de winter door het verwijderen van verkeerde bacteriën en virussen uit jouw directe omgeving. Dettol doodt 99,9% van de bacteriën als de effectieve doekjes of sprays in contact komen. Het merk is met de loop der jaren geprezen als een van 's werelds toonaangevende merken van reiniging en speciale bescherming tegen bacteriën.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.