Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

WIJ STEUNEN

unicef-logo
unicef-logo
LUXPLUS IS MEER DAN EEN LIDMAATSCHAP - WE ZIJN EEN COMMUNITY
Elk jaar steunen wij UNICEF en het WNF in hun belangrijke werk voor de kinderen en dieren van deze wereld.

We worden niet gedreven door politieke agenda's of bepaalde ideologieën maar we geloven in het belang van de sociale verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de wereldwijde gemeenschap.
"Bij succes hoort verantwoordelijkheid en betrokkenheid"
Martin, Luxplus
Wanneer je deel uitmaakt van Luxplus dan draag je bij om iets goeds terug te doen. De community richt zich erop om een hand uit te reiken naar de zwakkeren van de maatschappij. Wanneer wij UNICEF ondersteunen in hun belangrijke werk van het helpen van kinderen, dan zorgen we voor een betere toekomst voor iedereen.
"Het is een geweldig gevoel om andere mensen te kunnen helpen"
Sophie, Lid van Luxplus
Zowel UNICEF als het WNF zijn fantastische organisaties die belangrijke projecten uitvoeren om het leven van kwetsbare kinderen en bedreigde diersoorten te verbeteren wereldwijd. Maar zij zijn ook organisaties die afhankelijk zijn van donaties.

Door onze gezamenlijke steun kunnen wij diegenen helpen die moeilijk te bereiken zijn maar die de hulp het hardste nodig hebben.
BEDANKT VOOR JOUW BIJDRAGE!
Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.