Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

POEDER

Poeders zijn er in vele tinten en welke je voorkeur heeft, hangt volledig af van waar je het voor gebruikt en wat voor soort huid je hebt. We hebben een grote selectie van zowel losse als vaste poeder van de bekendste merken op de markt. We hebben ook een aantal geweldige poeders van merken die minder bekend zijn. We hebben onder andere poeders en bronzen van W7, Technic, Max Factor, L'Oreal, Maybelline, Revolution en Youngblood. Ja, de lijst is lang.

Je kunt zowel poeder als bronzer krijgen die aan twee verschillende behoeften voldoen. Een poeder is het beste om iemands natuurlijke kleur te benadrukken, terwijl een bronzer een beetje extra kleur en glans aan het gezicht kan geven. Bij het kiezen van een poeder is het belangrijk om er geen te kiezen die meer dan twee tinten van de natuurlijke kleur af staat.

LOS OF VAST POEDER?

Poeder is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, los poeder en vast poeder. Het losse poeder is vooral goed voor het "afwerken" van een look wanneer je wilt dat je foundation, concealer, corrector of een ander vloeibaar product de hele dag meegaat en om de look te matter te maken. Een transparante poeder zoals het ook wel genoemd wordt, wordt ook gebruikt om het gezicht mee te "bakken". Een techniek die vooral onder de ogen wordt gebruikt waardoor de make-up blijft zitten en ervoor zorgt dat de make-up niet uitloopt tijdens de dag.

De vaste poeder is vooral goed als je de make-up overdag een beetje moet bijwerken of als je niet veel make-up gebruikt.

Of je nu een betaalbare poeder wilt of een iets duurder poeder, een los poeder of een vast poeder of een bronzer, je kunt je nieuwe favoriete poeder zeker hier op de site vinden. Onze selectie is groot en onze prijzen zijn laag, de perfecte combinatie om te shoppen.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus