Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

DOVE

Dove

Dove is een wereldberoemd merk voor huidverzorging dat met name het voortouw neemt bij het veranderen van onze kijk op schoonheidsideeën en ons eigen lichaam. Dove heeft zo het Dove Self-Esteem Fund opgericht, wiens missie het is om jonge meisjes en vrouwen het zelfvertrouwen te geven en hen te laten genieten van hun natuurlijke lichaam en schoonheid. Dove is een voorstander van het natuurlijke vrouwelijke lichaam en de natuurlijke schoonheid.

Dove huidverzorging

Met de vele huidverzorgingsproducten van Dove kun je voortdurend nieuwe heerlijke parfums en crèmes blijven ontdekken voor zowel gezicht en lichaam. Huid- en haarverzorging van Dove heeft vele variaties, maar is vooral bekend van Dove Silk wat een huidverzorgingsreeks is bestaande uit Deospray, bodylotion, douchegel, deodorant roll-on en body wash. Dove Silk is gemaakt met extra vochtinbrengende ingrediënten die de huid verzachten en een zijdezachte geur geven. Bovendien zijn de nieuwste Dove DermaSpa huidverzorgingsproducten luxe Dove huidverzorgingsproducten die je de ultieme spa-ervaring geven en jouw lichaam en huid verwennen. Dove DermaSpa omvat producten zoals body olie, zonnebank en body cream.

Dove, met het duifje als logo, is als huidverzorging merk aan te raden als je zoekt naar goedkope en goede crème, deodorant, douchegel en is speciaal ontwikkeld om de droge huid te bestrijden en jouw huid zijdezacht te maken.

Het assortiment van Dove haarverzorging en huidverzorging is groot en op deze site kun je alles vinden zowel deospray en roll on, body lotion, haar masker, douche gel, shampoo, conditioner, Dove handzeep of Dove zelfbruiner, zoals de populaire Dove Summerglow. Een voedende bodylotion met bronzing, zodat je jouw mooie zomerse gloed goed kan houden in de donkere winter.

Dove voor mannen

Voor mannen is er Dove men + Care met deodorant voor mannen, douchegel en scheergel, speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid en met een meer mannelijke geur.< p>

Dove is wereldwijd bekend om zijn unieke en verzachtende crèmes, maar ook voor haar bewonderenswaardige missie om het zicht van vrouwen op hun lichaam te veranderen en een meer natuurlijk schoonheidsidee te ontwikkelen. Met een Dove huidverzorgingsproduct geniet je niet alleen van prachtige huidverzorging, maar ondersteun je ook het idee dat iedereen van zijn lichaam en de natuurlijke schoonheid die we allemaal bezitten, zou moeten houden.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus