Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

NUXE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

NUXE

Nuxe

Nuxe is een Frans huidverzorgingsmerk dat wordt verkocht door elke apotheek in Frankrijk. Nuxe is een merk voor huidverzorging en schoonheid wat zich richt op natuurlijkheid en duurzaamheid en dat echt geweldige ingrediënten gebruikt om luxueuze huidverzorging te creëren. Het is echt een ervaring om een ​​Nuxe-product te gebruiken. De naam Nuxe is een mix van het woord Natuur en het Franse woord voor luxe; Luxe. Al meer dan 25 jaar maakt Nuxe heerlijke huidverzorgingsproducten gemaakt met natuurlijke en duurzame ingrediënten die geweldig ruiken en de huid zacht en verzorgd maken.

Onder de populaire huidverzorgingsseries van Nuxe vind je onder andere Nuxe Reve de Miel. Geïnspireerd door het ingrediënt honing, dat door alle huidtypen kan worden gebruikt. De Nuxe Reve de Miel-serie omvat Reve de Miel Hand- en nagelcrème, Reve de Miel Lip Moisturizing Stick en Nuxe Reve de Miel Face Cream. Het Reve de Miel-assortiment is bijzonder zacht en goed voor de droge en gevoelige huid.

Nuxe créme

De huidverzorgingsproducten van Nuxe omvatten alles van gezichtscrème, anti-aging rimpelcreme, reinigingsmiddel, handcrème, lippenbalsem, nachtcrème en voetcrème. De Nuxe-producten hebben wereldwijd veel erkenning gekregen voor hun focus op duurzaamheid en met een Nuxe-product in de hand merk je duidelijk de expertise en luxe die schuilgaat achter de ontwikkeling en selectie van de natuurlijke ingrediënten.

Nuxe producten

Een van de meest populaire Nuxe huidverzorgingsproducten en crèmes is onder andere de Nuxe Huile Prodigieuse multi-use dry oil. Een heerlijke gezichts- en lichaamsolie die snel doordringt en de huid hydrateert waardoor de huid fris en met een mooie gloed achterblijft. Nuxe lichaamsolie is een echt luxe product dat perfect is voor diegenen die een beetje extra zelfverwennerij voor hun huid willen.

Ook Nuxe Creme Fraiche 24 Hr Soothing & Hydrating Cream is een geweldige gezichtscrème die je huid de ultieme hydraterende ervaring geeft. Nuxe huidverzorging, crèmes, oliën, handcrèmes, nachtcrèmes, voetcrèmes, geschenkdozen en reinigingsgels worden geleverd in een heerlijke verpakking die er geweldig uitziet in alle badkamers maar tegelijkertijd luxe verzorging biedt met de beste ingrediënten voor jouw huid.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus