Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

TECHNIC

Technic BESTELDE PRODUCTEN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

TECHNIC

Technic

Technic Cosmetics is een Engels merk dat gespecialiseerd is in het maken van make-up tegen betaalbare prijzen. Technic Cosmetics slaagt erin te innoveren en de trends van die tijd te volgen, samen met het aanbieden van een breed assortiment. Technic is voordelige make-up voor elke gelegenheid. Het doel van Technic is om make-up te creëren waarmee alle vrouwen zich zelfverzekerd voelen, of ze nu een beetje of veel make-up op hebben. Het is mogelijk om het jaargetijde, seizoen of humeur te matchen met make-up van Technic. Bovendien is het mogelijk om alle Technic-producten met je mee te nemen omdat ze in een handige verpakking en vaak in reisformaat verkrijgbaar zijn.

Technic make-up, poeders en contoursticks die goedkoop zijn

Het Technic-assortiment biedt een reeks make-upproducten, van oogschaduw, oogschaduwpaletten tot mascara, wenkbrauwkits, nagellakken en make-upbrushes. Alleen de verbeelding stelt de limiet voor hoe gek het kan, want met Technic kun je echt kleur geven aan het dagelijks leven. Als je echter op zoek bent naar een iets meer ingetogen look, kun je ook veilig Technic-make-up kopen, omdat ze ook veel oogschaduwpaletten maken in neutrale en bruinachtige kleuren die vooral goed zijn voor het dagelijks leven en gewoon een goede basismake-up zijn om te dragen. Het bekende Technic Soft Focus-powder en de hippe contoursticks behoren tot de bestsellers van het merk Technic Makeup.

Make-up artiest make-up tegen goedkope prijzen

Technic is voor zowel professionele make-upartiesten als voor beginners. En hier bij Luxplus zijn we natuurlijk trots dat we het volledige assortiment Technic-producten tegen zeer gunstige prijzen kunnen aanbieden. We hebben Face and Body Shimmer, die perfect is voor zowel kleine als grote party’s. En nu we het over glitter hebben, heeft Technic ook een aantal fantastische contoursticks gemaakt die jouw jukbeenderen echt kunnen laten knallen, en dat willen we. In verband hiermee moet ook worden opgemerkt dat Technic ook verschillende producten voor contouren heeft gemaakt, waardoor het mogelijk wordt om het gezicht goed te krijgen qua lijnen. We kunnen doorgaan, maar het is waarschijnlijk gemakkelijker dat je het zelf probeert, en voor deze prijzen kun je je veroorloven om een beetje meer uit te proberen - het is geweldig!

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus