Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

YOUNGBLOOD

Youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics is marktleider in minerale make-up, en heeft een groot aantal minerale make-up producten gemaakt van natuurlijke, pure en gemalen mineralen.

Youngblood make-up

Minerale make-up van Youngblood wordt gemaakt op basis van het idee dat de make-up natuurlijk moet voelen zonder het gevoel van een zwaar masker. Alle make-up kleuren van Youngblood zijn van natuurlijke stoffen gemaakt, dus ze geven een natuurlijke make-up look die gemakkelijk past in de huid zonder het te verzwaren. Alle Youngblood make-up producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en mineralen van hoge kwaliteit en is vrij van parfum, oliën, talk en parabenen. Youngblood minerale make-up heeft een niet-comedogeen effect van de prei, en is ideaal voor gebruik als je een gevoelige huid of acne hebt en je gewoon een natuurlijke make-up wilt die niet het natuurlijke evenwicht van de huid vernietigt en ervoor zorgt dat de huid kan ademen.

Youngblood mineral foundation

Onder Youngblood make-up producten zul je bestseller producten zoals Youngblood Natural Loose Mineral Foundation, dat is een minerale foundation in poedervorm, vinden. Met een borstel kan het snel worden ingewerkt in de huid en geeft het een super mooi resultaat. Youngblood Mineral Foundation is ook in vaste poedervorm te vinden onder de Youngblood Pressed Mineral Foundation of Liquid Foundation range.

Ontdek de Youngblood mineral make-up range. We kunnen alles bieden, van Youngblood wenkbrauw schaduw, eyeliner, vaste of vloeibare eyeliner, concealer, zon poeder, of fijne mineral blush crème blush of mineral poeder blush aan te bieden. Naast de minerale make-up van Youngblood, kunt u ook professionele make-up kwasten en penselen vinden. Een goede mineraal poeder borstel, blush borstel, concealer kwast of een oogschaduw kwast.

Onder de Youngblood make-up serie zult u een enorme selectie van professionele minerale make-up vinden. Er is een reden dat Youngblood een van de grote make-up namen onder 's werelds toonaangevende make-up artiesten is. Het succes van Youngblood make-up pencils heeft Youngblood ook groot gemaakt op het gebied van mineraal poeder, foundation, lip gloss, primer, concealer en goede make-up borstels waardoor dit professionele make-up merk verschijnt op de grote catwalks over de hele wereld.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
)