Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

NYX

NYX BESTELDE PRODUCTEN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

NYX

NYX

NYX is een make-up merk dat de make-up wereld heeft opgeschudt- zowel professionele make-up artiesten en de gewone consument. NYX is erin geslaagd om een assortimentte bieden dat past bij alle make-up liefhebbers, variërend van vloeibare lippenstiften en palettes met allerlei kleuren en tinten.

NYX Cosmetics in Nederland

De vrouw en de make-up artist achter het Amerikaanse make-upmerk Toni Ko, richtte NYX op in 1999 in Los Angeles. Oorspronkelijk was NYX alleen voor professionele make-upartiesten, maar later koos Toni Ko ervoor om NYX ook te verkopen aan winkels. De naam NYX is afgeleid uit de Griekse mythologie, waar de "godin van de nacht" Nyx werd genoemd, en ze staat bekend om zowel om kracht als schoonheid. Toni Ko heeft besloten om deze eigenschappen in haar producten te symboliseren. Tegen 2015 werd NYX Cosmetics verkocht aan L’Oreal, dat het vandaag nog bezit. Er zijn niet veel winkels in Nederland dat NYX verkopen, maar nu kun je het hier bij ons kopen, en daar zijn we erg trots op.

Goedkope NYX

De NYX range straalt samenhang uit van hoge kwaliteit, die zowel voor dagelijks gebruik als voor feesten kan worden gebruikt. Prijzen liggen echter op een niveau waarop de meeste mensen kunnen meedoen. Het is mogelijk om uit te komen met wilde kleuren in de palettes, terwijl je een neutrale dagelijkse make-up aanbrengt. Het assortiment van NYX zit vol met basisproducten die snel je nieuwe favoriet worden. Dit omvat de verschillende lipproducten van NYX zoals Matte Lip Cream, Voltage Lipstick en andere lipglosses. Maar het zijn niet alleen lipproducten die NYX beheersen. Ook hun contour make-up is een van NYX 'vele bestsellers.

Op Luxplus is NYX make-up zeer goedkoop. Wij geven veel grote kortingen, waardoor NYX nog meer budget-vriendelijk wordt.

NYX make-up

Het is mogelijk om allerlei looks te creëren met make-up van NYX, bijvoorbeeld, smokey eyes, perfecte lippen, contouren en zo verder. De producten zijn zo gemakkelijk te doen dat je je snel een professionele visagist voelt. Het is leuk om te spelen met make-up en het creëren van verschillende looks.

Veel beauty bloggers en make-up artiesten zweren bij NYX. Ze hebben het als een van de eerste geprobeerd en het aan anderen aanbevolen. Het is de beste en meest betrouwbare manier van publiciteit rond het merk, en een deel van de reden dat NYX zo populair is geworden - het is geloofwaardig!
Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus