Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

GOSH

GOSH BESTELDE PRODUCTEN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

GOSH

GOSH

GOSH COPENHAGEN is een jong, innovatief cosmetica, bad & body en parfum merk uit Kopenhagen, Denemarken. Opgericht in 1945 als een farmaceutisch bedrijf, is GOSH zich snel gaan richten op de cosmetica industrie. De producten van GOSH COPENHAGEN worden inmiddels in meer dan 80 landen verkocht.

Elk aspect van productontwikkeling, productie en distributie gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Denemarken, omdat GOSH alles in eigen handen wilt houden voor de beste kwaliteit. Op deze wijze kan GOSH zich ervan verzekeren dat alle producten van het merk dezelfde identiteit en waarden vertegenwoordigen.

Assortiment

GOSH COPENHAGEN biedt een breed assortiment van producten in verschillende categorieën aan: cosmetica, geuren, haarverzorging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en meer. Door dit brede aanbod van producten kun je als klant precies vinden wat je nodig hebt en wat past bij je individuele stijl en wensen. De beauty trends van vandaag wisselen continu en innovatie vormt de hoeksteen van GOSH COPENHAGEN. Het merk is altijd bezig om nieuwe ideeën, consumentenbehoeftes en toekomstige trends in kaart te brengen en deze om te vormen tot nieuwe producten.

ontwikkeling

Alle GOSH COPENHAGEN producten worden ontwikkeld met de laatste technologieën en kennis. Door hecht samen te werken met leveranciers van de ruwe ingrediënten kan het merk de kwaliteit op het hoogste niveau houden voor de klanten.


Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus