Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

MAYBELLINE

Maybelline

Maybelline staat al meer dan 100 jaar aan de zijde van vrouwen om hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Met producten die in meer dan 129 landen verkocht worden, is Maybelline 1 van de grote spelers binnen de make-up wereld. Maybelline is helemaal voor de New Look en over ‘dreaming big’. Zelfs het verhaal van hun opkomst is een perfect voorbeeld van The American Dream. Ze zijn begonnen als klein, familie bedrijfje in make-up en hebben zich opgewerkt tot het nr. 1 cosmetica bedrijf in de VS.

filosofie

Maybelline is geliefd bij make-up liefhebbers door hun relatief lage prijzen en hun brede, diverse assortiment. Hun voordelige, maar luxueuze make-up is makkelijk te gebruiken voor een nieuwe look, of je nu in de stemming bent voor iets avontuurlijks of voor iets meer subtiel. Het is niet voor niets dat de range van natuurlijk uitziende producten van Maybelline zo overtuigend is dat hun motto luidt: ‘Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline.’

Klassiekers

Als het aankomt op wimpers, Maybelline’s filosofie is hoe langer hoe beter!
Maybelline biedt een breed assortiment van mascara’s voor een vollere, volumineuzere look. Van hun cult classic Great Lash tot de nieuwkomer Volum’ Express, Maybelline is het geheim achter bolvormige wimpers. Maybelline’s eyeliners kunnen ook bijdragen aan een meer gedefinieerde look. Of je nu kiest voor een Eyestudio of een Define-A-Line eyeliner, met Maybelline zit je sowieso goed.

foundation

Maybelline’s Fit Me foundation wordt beschouwd als de heilige graal van ‘barely there’ foundation. Deze onvoorstelbaar populaire foundation biedt natuurlijke, langdurige dekking met een gladde, regelmatige finish. Andere favorieten zijn Maybelline Dream Satin Liquid Foundation en Maybelline Dream Mousse, dankzij hun zachte, soepele textuur en flexibele dekking. Behalve foundation, maakt Maybelline ook verschillende lijnen van bestseller concealers, zoals Better Skin, SuperStay en Age Rewind.

Voor je lippen

Iedereen weet dat de laatste swipe van een lip balm of lip stick de look kan afmaken. Maybelline heeft een gevarieerde range van glosses en lipsticks, zoals Baby Lips line, welke in vele verschillende kleuren komen van pink punch tot orange. Er is ook de Colour Sensational line, indien je meer een statement wilt maken. Van sterk gepigmenteerde oogschaduw tot verzorgende BB crème en langdurige nagellak – Maybelline heeft alles in huis om op je best eruit te kunnen zien. Bekijk onze uitgebreide Maybelline selectie en vind het product wat je zoekt!

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus