Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

ELEKTRONICA

Op deze site vind je alles wat je nodig hebt voor elektrische apparaten om je haar te stylen. We hebben een grote selectie aan stijltangen, krultangen, föhns. Bij het stylen van het haar is meer nodig dan haarlak en haarolie.

Veel vrouwen stylen hun haar dagelijks, dus het is belangrijk om zowel de juiste producten als de juiste apparaten te gebruiken om je haar zoveel mogelijk te beschermen.

KRULTANG

We hebben verschillende soorten krultangen, voor het maken van grote krullen en kleine krullen. Ze geven een natuurlijke krul aan het haar en die gemakkelijk te maken zijn, wat vooral handig is voor degenen die niet getraind zijn in het krullen van haar.

STIJLTANG

Daarnaast hebben we een zee van stijltangen, zowel smal als breed. De brede stijltangen zijn vooral geschikt voor vrouwen met dik haar, omdat de stijltang minder vaak door het haar hoeft te worden gehaald. De smalle stijltang kan zowel worden gebruikt om het haar te stijlen als om krullen te maken. Het vergt wat oefening, maar als je krullen maakt met een stijltang, krijg je natuurlijke krullen die mooi vallen.

FÖHN

We hebben ook veel verschillende haardrogers. Een goede ??föhn moet aan enkele vereisten voldoen die voor iedereen weer anders zijn. Daarom is ons assortiment haardrogers groot, we hebben er een paar die niet veel wegen, sommige die kunnen wisselen tussen warme en koude lucht, sommige waar de tuit kan worden veranderd, enzovoort. We hebben ook enkele föhns die beter zijn om mee te reizen dan anderen, omdat ze kleiner en lichter zijn.

Naast deze "hoofdcategorieën" hebben we ook een selectie van andere styling tools zoals enkele multifunctionele stijltangen waar je de kop van kunt veranderen, afhankelijk van of je je haar wilt krullen of steilen. We hebben ook een tang dat automatisch krullen in het haar maakt, dat gemakkelijk te gebruiken is en de fijnste krullen geeft.

Alleen de verbeelding bepaalt het limiet voor kapsels, onze selectie van elektronica niet.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus