Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

MILKSHAKE

Milkshake

Milkshake is een milieubewust bedrijf, opgericht in 1999. Milkshake is een serie haarproducten die snel populair werd en je kunt zien waarom. Het merk heeft grote erkenning gekregen van zowel professionele kappers als particuliere consumenten, en is een van de meest innovatieve merken gedurende zijn hele levensduur.

Haarproducten voor elk haar

Milkshake haarverzorgingsproducten variëren van shampoo, haarverzorging, haarverzorging, haarverzorging, conditioner, haar-droog en styling producten, evenals een föhn. Milkshake's producten bevatten de eigen ingrediënten van de natuur. Het kan bijvoorbeeld gaan om hun lijn van melkeiwitten, die extra voeding toevoegt aan beschadigd haar. Milkshake heeft ook een aantal producten voor het lichaam gemaakt. Omdat de producten natuurlijke ingrediënten bevatten, zijn ze zacht voor haar en huid. Maar dat betekent niet dat de producten niet effectief zijn, het betekent eerder dat je je haar en je lichaam de beste zorg geeft.

Goedkope Milkshake producten

Met Milkshakes producten krijgt u salon kwaliteit tegen budgetvriendelijke prijzen, en bij Luxplus kunt u Milkshake nog goedkoper krijgen. We hebben een grote selectie producten van de populaire en mega-heerlijke Milkshake, en met grote zekerheid ook iets voor u, uw lichaam en uw haar. Onder onze favoriete producten kun je bijvoorbeeld Milkshake Maintainer shampoo vinden, dat is goed voor gekleurd haar omdat dit de kleur langer behoudt en je dus niet je haar vaak opnieuw hoeft te verven. De heerlijke leave-in haarkuur Milkshake Incredible Milk or Whipped Cream is ook een bestseller. En voor degenen met licht, gebleekt haar is er natuurlijk Milshake silver shampoo die het gele haar verwijdert uit het haar en het meer koud van kleur maakt. We zijn ook bijzonder enthousiast over de producten met arganolie, die het haar zacht en gezond maken. Onder andere de Milkshake Argan Oil-shampoo bevat dit wonder. De melkeiwitproducten behoren ook tot onze favoriete producten, en vooral de Milkshake Active Milk Mask Hair Cure is geweldig. Het geeft je haar echt een boost, en het verschil is onmiddellijk merkbaar.

Laat Milkshake deel gaan uitmaken van je dagelijkse leven en je zult al snel een verschil merken in je haar en je huid.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus