GESELECTEERDE PRODUCTEN
HEREN

GESELECTEERDE PRODUCTEN
HEREN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

GESELECTEERDE PRODUCTEN HEREN

Op deze pagina vindt u producten voor zowel de man die alles heeft, maar meer wil, en voor de man die gewoon op zoek is naar een nieuwe geur, haarwax, scheermesjes of douchegel. U kunt zelfs een product vinden waarvan u niet wist dat u het nodig had.

Luxplus biedt leden uitsluitend enorme besparingen op meer dan 700 van de populairste merken. Bovendien zijn leveringen altijd gratis en snel. Waarom zou u meer betalen voor uw aftershave, scheermessen, haarwax en andere producten wanneer u tot 80% kunt besparen met Luxplus?

Op deze pagina hebben we een selectie van onze populairste herenproducten verzameld. Als u op zoek bent naar iets bijzonders en meer producten uit specifieke categorieën wilt zien, hoeft u alleen maar op de categorienaam of 'Alles weergeven' te klikken. Op deze manier hebt u toegang tot een wereld van prachtige producten, waarmee u uw partner, uw echtgenoot of uzelf kunt verblijden.

Welkom bij Luxplus