Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

GESELECTEERDE PRODUCTEN
HEREN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

GESELECTEERDE PRODUCTEN HEREN

Op deze pagina vindt u producten voor zowel de man die alles heeft, maar meer wil, en voor de man die gewoon op zoek is naar een nieuwe geur, haarwax, scheermesjes of douchegel. U kunt zelfs een product vinden waarvan u niet wist dat u het nodig had.

Luxplus biedt leden uitsluitend enorme besparingen op meer dan 700 van de populairste merken. Bovendien zijn leveringen altijd gratis en snel. Waarom zou u meer betalen voor uw aftershave, scheermessen, haarwax en andere producten wanneer u tot 80% kunt besparen met Luxplus?

Op deze pagina hebben we een selectie van onze populairste herenproducten verzameld. Als u op zoek bent naar iets bijzonders en meer producten uit specifieke categorieën wilt zien, hoeft u alleen maar op de categorienaam of 'Alles weergeven' te klikken. Op deze manier hebt u toegang tot een wereld van prachtige producten, waarmee u uw partner, uw echtgenoot of uzelf kunt verblijden.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.