Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

ECOOKING

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

ECOOKING

Ecooking

Ecooking is een Deens merk, opgericht in 2005 op basis van een persoonlijke behoefte aan huidverzorgingsproducten die specifieke problemen kon oplossen voor de oprichter Tina Søgaard. Eigenlijk begon het allemaal in de keuken van Tina, waar ze producten maakte die haar haar huid konden helpen. Vanaf daar begon de bal te rollen. Tina’s kennissenkring begonnen producten te zoeken die hen met hun huidproblemen konden helpen. En dat was het begin van Ecooking.

Deense en biologische huidverzorging van Ecooking

Ecooking is een Deens huidverzorgingsmerk, Deens geproduceerd met het oog op het milieu. Ecooking is een serie huidverzorgingsproducten, met organische en natuurlijke ingrediënten die nergens compromissen doen. De kwaliteit is overal in doorgevoerd.

Huidverzorging zonder parabenen en parfum

Een aantal van de geweldige functies van Ecooking omvatten het gebruik van 100% pure biologische en natuurlijke oliën, en alleen de beste ingrediënten worden toegevoegd aan de producten. Ecooking producten omvatten bijvoorbeeld 100% etherische oliën, geuren en extracten, vitamines en mineralen, antioxidanten, etc. Ecooking gebruikt ook veganistisch toegevoegde bijenwas in Multibalm en Lippenbalsem.

Een belangrijke factor die Ecooking verbazingwekkend maakt, is transparantie. Het was belangrijk voor Tina dat de producten gemakkelijk te begrijpen waren en waarom er een onderscheid is tussen een gezichtscrème voor dagelijks gebruik en s’nachts. Bovendien bevatten alle producten precies wat ze moeten bevatten en geen onnodige tovoegingen.

Natuurlijke huidverzorging voor dames en heren

Ecooking bestaat uit een reeks huidverzorgingsproducten voor zowel dames als heren. Voor vrouwen zal je, onder andere, de zeer populaire multi-olie vinden, die gebruikt kan worden waar je extra droge huid hebt, zoals door scheren, ontharen en nog veel meer. Bovendien kunt u serum, crèmes, zeep enz. vinden. Alles wat u nodig heeft in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Ecooking heeft een reeks producten voor mannen gemaakt, waaronder sojaolie, reinigingsgel en zeep.

Ecooking is ongetwijfeld uw nieuwe favoriete merk, bestel vandaag nog!

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.