Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
nagelverzorging

Nagelverzorging: Hoe krijg je lange en gezonde nagels?

Door Camilla Klarskov
Onze blogger geeft je goed advies hoe je van nature sterke en verzorgde nagels krijgt. Plus een kleine extra tip die het verschil kan maken!

Lange, sterke en goed verzorgde nagels is iets waar velen van ons van dromen, maar het is niet altijd makkelijk dit te bereiken. Ik weet dit zelf heel goed omdat mijn nagels ooit delicaat en kwetsbaar waren en gemakkelijk braken, wat heel frustrerend was!

De afgelopen jaren zijn mijn nagels langer en sterker geworden en ik krijg vaak de vraag of ze door een nagelstyliste zijn gedaan. Maar hier is het geheim - het is mijn constante gebruik van nagellak dat ze heeft versterkt!

Het klinkt misschien vreemd, maar als je erover nadenkt, is het logisch. De nagel wordt sterker wanneer deze wordt beschermd door een extra laag nagellak - want er is daardoor gewoon meer nodig om de nagel te laten breken of scheuren wanneer ie gelakt is!

Vandaag wil ik enkele eenvoudige tips delen om langere nagels te krijgen die voor mij hebben gewerkt. Ook geef ik je tips over heerlijke producten die de nagels zowel verstevigen als mooie, frisse lentekleuren geven! Dus laten we beginnen met het krijgen van de prachtige nagels waar we van dromen!


Guide voor gezonde en mooie nagels

Bruine nagellak – bij voorkeur gellak

Zoals ik al zei zijn mijn nagels meer gegroeid en breken ze minder snel sinds ik consequent nagellak ben gaan dragen. Nu kun je natuurlijk een beetje moe worden van het moeten aanbrengen van een nieuwe nagellak zodra de nagellak na drie dagen begint af te bladderen, dus hier komt de briljante uitvinding, de gellak, om de hoek kijken! Gellak – erg populair onder nagellak fabrikanten - wordt net als een gewone nagellak aangebracht en wordt gevolgd door een toplaag, waardoor de lak aanzienlijk langer meegaat dan een normale nagellak. Persoonlijk breng ik ongeveer een keer per week een nieuwe gellak aan, dus het is zowel een gemakkelijke als zeer weinig tijdrovende stap om in je schoonheidsroutine te introduceren.

Dit voorjaar ben ik gek op frisse, pastelkleurige nagellakken en is dit roze potje van Sally Hansen Miracle Gel mijn absolute favoriet, en ook nog eens van een merk dat enkele van de beste en meest budgetvriendelijke gellakken maakt!

Gebruik een nagellak met verzorgende ingrediënten

Een goed alternatief voor gellak, die zelf geen verzorgende ingrediënten bevatten, zijn nagellakken die gemaakt zijn voor specifieke probleemgebieden. OPI is een geweldig merk op dit gebied en hun assortiment bevat nagellakken en producten voor alles, van dunne tot beschadigde en korte nagels, zowel met als zonder kleur. Zelf gebruik ik graag natuurlijke tinten, zoals deze zandkleurige lak van OPI. Het bevat gehydrolyseerd tarwe-eiwit en calcium, dat de nagels versterkt zodat ze langer kunnen groeien - een superhandig 2-in-1 product dus!

Geef je nagels een verzorgende boost

Als je niet zo'n fan bent van gekleurde nagels of als je je nagels gewoon af en toe extra wilt verzorgen, raad ik je aan om ze een behandeling te geven met dit product van Orly. Het product, dat net als een normale nagellak wordt aangebracht, bevat onder andere collageen, tarwe-eiwit, keratine en bamboe-extract, geweldige ingrediënten die de nagels stimuleren en langer en sterker laten groeien. Nailtrition moet een week lang twee keer per dag worden aangebracht (daarna kan het worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht) en geeft je nagels een mooie, licht glanzende look.

Gebruik een nagelvijl

Als je de lengte van je nagels onder controle wilt houden, is het een heel goed idee om een ​​vijl te gebruiken in plaats van een schaartje. Vijlen duurt iets langer dan knippen, maar met een vijl heb je meer controle over de vorm van de nagel en minimaliseer je tegelijkertijd het risico dat de nagel gaat scheuren, wat je nagels uiteindelijk sterker maakt. 

Breng een heldere nagellak aan de binnenkant van de nagel aan

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar je kunt je nagels eigenlijk nog sterker maken door een laag heldere nagellak aan de binnenkant van je nagel aan te brengen. Je kunt dit doen als je ook nagellak op de buitenkant hebt aangebracht, maar dit trucje kan zeker ook op zichzelf worden gebruikt als je niet van nagellak houdt.

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer