Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

OPI

OPI BESTELDE PRODUCTEN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

OPI

OPI

OPI is een van de grootste en bekendste namen op het gebied van nagellak- en nagelverzorging. Met duizenden inspirerende kleuren voor je nagels, heeft OPI een nagellak voor elke gelegenheid. OPI heeft faam gemaakt en wordt extra opgemerkt door hun gebruik van leuke en humoristische namen zoals "Deutch You Want Me Baby", dat is een felle rode nagellak die lang meegaat op de nagels, of "You’re So Vain-illa," een mooie heldere nagellak in een natuurlijke kleur, welke alle nagels omhult en perfect geschikt is voor een meer ingetogen alledaagse look.

OPI nagelverzorging en nail art

Onder de brede range van nagellak van OPI vind je ook geschenkdozen met nagelverzorging, nagellak, cuticula olie, top coat glitter nagellak en alles wat je nodig hebt om een mooie manicure of pedicure te maken. Nailart is nu erg hot en OPI heeft alles wat je nodig hebt om de mooiste nailart op je nagels te maken. Daarnaast heeft OPI gecreëerd 'OPI Nail Envy’, dat is nagelverzorging en nagelversterker in 1 welke de nagels hard en sterke maakt terwijl ze fungeren als een nagellak in de mooiste roze, nude en roze tinten.

Goedkope Opi nagellak

OPI nagellak is vooral wereldwijd bekend om zijn unieke vermogen om lang mee en ze geven je mooie, sterke nagels die niet kapot gaan. Als je na het aanbrengen van nagellak het effect al na een dag niet meer ziet, probeer dan een goedkope nagellak van OPI en voel het verschil. OPI lanceert voortdurend nieuwe, prachtige nagellakken in allerlei tinten, en werkt samen met de grootste supersterren, zangers en acteurs in de wereld om de mooiste kleuren nagellak op de markt te creëren.

Wilt u de perfecte manicure met een goede basis en een goede toplaag? OPI heeft enkele van de beste lakken ter wereld. Het is niet voor niets dat OPI een van de grootste nagellakmerken ter wereld is. Met een OPI-nagellak krijg je een prachtige nagellak met een goede duurzaamheid, een breed scala aan kleuren, met mica of met speciale effecten zoals OPI anti-verbrijzel nagellak. Niet in de laatste plaats krijgt u geweldige nagellakken voor een zeer goedkope prijs.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus