Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

ORAL-B

Oral-B

Oral B is wereldleider in tandenborstels en tandverzorging. Maar Oral-Bs avontuur begon eigenlijk al in 1950, toen Dr. Robert Hutson een tandenborstel ontwierp. Hij was het die later de naam Oral-B bedacht. De eerste tandenborstel werd "Oral-B 60" genoemd omdat het 60 haren had. In 1984 werd Oral-B onderdeel van Gillette. Braun, die op een gegeven moment ook deel uitmaakte van Gillette, gebruikte het merk Oral-B om elektrische tandenborstels te maken. Sinds 2006 is Oral-B, echter een onderdeel van Procter & Gamble, die ook eigenaar is van merken als Pampers, Always en Olay.

Waarom een Oral-B tandenborstel?

Als u uw mondhygiëne en tandheelkundige zorg niet wilt schaden, is Oral-B de keuze voor u. De tandenborstelmarkt is groot en de keuze van tandenborstels kan daarom moeilijk zijn. Oral-B kan zowel gewone tandenborstels als elektrische tandenborstels aanbieden. Het is een kwestie van gemak en gewoonte.

Goedkope Oral-B producten

Op deze pagina vind je goedkope Oral-B producten. We hebben een breed scala aan Oral-B voor alle behoeften. We hebben onder andere verschillende soorten tandflos, in verschillende diktes en smaken. Daarnaast kunnen we onze leden een verscheidenheid aan verschillende tandenborstels aanbieden, afhankelijk van of u een harde of zachte tandenborstel wilt. Net zoals de keuze van een tandenborstel sterk kan verschillen van persoon tot persoon, geldt hetzelfde voor tandpasta. Daarom hebben we veel verschillende varianten, zowel voor kinderen als volwassenen.

Sommige mensen geven ook de voorkeur aan mondwater gebruiken na het poetsen. Het geeft een lang en fris gevoel in je mond - en een betere adem. U kunt ze hier te goedkoop te vinden.

We hebben ook elektrische tandenborstels voor kinderen en tandenborstel opzetborsteltjes voor volwassenen, en tegen zeer gunstige prijzen. Nu is er geen excuus voor nalatige tandheelkundige zorg wanneer u Oral-B zo goedkoop kunt kopen als hier.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.