Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

GREEN PHARMACY

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

GREEN PHARMACY

Green Pharmacy

Green Pharmacy is een van de grootste producenten van cosmetica en huishoudelijke artikelen uit Oekraïne. Green Pharmacy is ook een van de populairste merken van Elfa. De cosmeticaproducten van Green Pharmacy hebben, zoals de naam al doet vermoeden, sterke banden met de natuur. Er wordt gezegd dat planten die in een bepaald klimaat groeien, een genetische set hebben die bijzonder geschikt is voor mensen die in die klimaatzone leven. Dus om de meest effectieve cosmetische producten te produceren, heeft Green Pharmacy ervoor gekozen om botanische extracten te gebruiken uit de klimaatzone waarin ze de producten willen distribueren. Dus met Green Pharmacy krijg je een oplossing op maat op basis van jouw aannames en verwachtingen.

Alle Green Pharmacy-producten zijn gebaseerd op drie basisprincipes. Het eerste principe is traditie. Alle recepten en formules zijn gebaseerd op de basisregels van cosmetica. Het tweede principe is de wetenschappelijke methode. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effect op mensen in een bepaalde klimaatzone (temperatuur, vochtigheid, enz.). Het derde en laatste principe zijn farmaceutische normen. Alle producten worden in de eigen fabriek ontwikkeld om aan alle farmaceutische vereisten te voldoen.

Natuurlijke haarverzorging

Green Pharmacy biedt een brede selectie van natuurlijke schoonheidsproducten voor gezicht, lichaam en haar, zoals shampoo, roosshampoo, conditioner, douchegel en haarolie. Deze haarverzorgingsproducten zijn samengesteld uit de meest voordelige en verzorgende natuur die te bieden heeft. Natuurlijke ingrediënten die een natuurlijk resultaat geven en al jouw zintuigen stimuleren, zodat een bad plotseling veel comfortabeler en gezelliger wordt.

Goedkope haarverzorging van Green Pharmacy

Met Green Pharmacy krijg je eersteklas haarverzorging met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de enorme voorraadkast van de natuur. Goede haarverzorging kan gemakkelijk erg duur worden, vooral als de ingrediënten natuurlijk en van hoge kwaliteit zijn. Op deze pagina hebben we onze selectie van de populaire Green Pharmacy-producten verzameld tegen zeer voordelige prijzen. Probeer Green Pharmacy en merk op hoe natuurlijk het is om natuurlijke producten te gebruiken. Vergeet niet dat onze leden altijd gratis verzending ontvangen.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus