Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Haarkleur: de ultieme gids

Haarkleur: de ultieme gids

Door Camilla Svensson
Wees succesvol in het zelf kleuren van je haar en doe inspiratie op voor een trendy nieuwe haarkleur die al je haarkleurdromen vervult!

Past deze look bij mijn gezichtsvorm? Het is waarschijnlijk een van de vragen die je jezelf het vaakst stelt als je een afspraak hebt met de kapper. Maar ik vraag me af of het sterk wordt gevolgd door een andere vraag: welke haarkleur past bij mij?

Als jij ook iemand bent die graag experimenteert met je haarkleur, dan moet je snel verder lezen om de gouden tips voor thuiskleuren te leren. Een haarkleuring voor thuis is perfect voor wie geld en vele uren in de kappersstoel wil besparen. De meesten van ons zijn alleen geen experts als het gaat om het kleuren van haar of het kopen van haarverf.

En daarom hebben we deze haarkleurgids gemaakt, zodat je meer succes hebt met het kleuren van je haar, of je het nu wilt opfrissen of een nieuwe kleur geven.


Nieuwe dag → Nieuwe haarkleur

We weten allemaal hoe een nieuw kapsel of een nieuwe haarkleur wonderen kan doen. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet hoe Carrie Bradshaw haar uiterlijk totaal veranderde toen ze van blonde lokken naar bruin haar ging in Sex and the City - The Movie? Het doet dus gewoon iets heel bijzonders met het uiterlijk als er iets met het haar gebeurt, en vooral een nieuwe haarkleur kan wonderen verrichten.

Het is nu heel gewoon voor velen, vooral vrouwen, om een andere haarkleur te hebben dan degene waarmee je van nature geboren bent. Laten we eerlijk zijn - we veranderen onze haarkleur meerdere keren in ons leven en proberen verschillende haarkleuren. Het wordt ook steeds gebruikelijker om te spelen met de verschillende en meer atypische haarkleuren, die niet noodzakelijk een natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast zijn er ook veel verschillende manieren waarop je je haar kunt verven.


Waar je je bewust van moet zijn wanneer je thuis je haar verft

Je hebt waarschijnlijk de tv-commercials gezien met beroemde vrouwen zoals Eva Longoria en Sarah Jessica Parker die kleuringen voor thuis prijzen voor hun natuurlijke kleurresultaten en eenvoudige procedure waardoor het hele proces er zo eenvoudig uitziet. Misschien heb je het al eens geprobeerd met meer of minder succes. Voordat je een thuiskleuring in huis haalt, zijn er een paar dingen die je moet overwegen:

  • Kies een haarkleur die over je huidige haarkleur kan worden aangebracht
  • Zoek een haarkleur die bij je huidskleur past
  • Moet je haarkleur highlights hebben?
  • Moet het een permanente, tonifiërende kleur of spoelkleur zijn?

Haarkleuring met of zonder ammoniak?

Wanneer het haar geverfd moet worden, heb je natuurlijk vrije keuze wanneer je haarkleur kiest. Dat gezegd hebbende, er zijn haarkleuren die je huidskleur beter complimenteren dan andere. Dus welke haarkleur past bij jou? en dat is precies waar we u in dit artikel meer over willen vertellen. Laten we meteen ter zake komen!

Bij het kiezen van je haarkleur is het een goed idee om je huidskleur/ondertoon te kennen, omdat dit je kan helpen de haarkleur te vinden die je ogen en huidskleur het beste benadrukt.

Koele huidtinten

Als je een koude huidskleur hebt, draag je het beste zilveren sieraden. Hier zullen koele haarkleuren extreem vleiend zijn voor je huid. Mensen met een lichtere huidskleur zouden lichtere haarkleuren of roodtinten moeten kiezen, die een mooi contrast vormen met de huid.

Warme huidtinten

Als je een warme huidskleur hebt, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat goudkleurige sieraden het beste bij je huidskleur passen. Hier passen warme en gouden haarkleuren het beste bij u. Als algemene vuistregel geldt dat een warme/donkere huidskleur donkere tinten aankan, maar ook goed past bij lichte haarkleuren. De donkere diepe tonen zijn gewoon het meest flatterend.

Lees ook: Welke ondertoon heeft mijn huid?


____________________________________________________

Tip!

De vuistregel is om niet meer dan twee tinten donkerder of lichter van je haarkleur af te gaan.

Vind de perfecte haarkleur voor jou

Er is een oneindig aantal haarkleuren om uit te kiezen op de markt. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, toonhoogtes, reflecties en alles daartussenin. De haarkleuren zijn verkrijgbaar in full colour, permanent of semi-permanent. En het selectieproces wordt er zeker niet beter van! We hebben een selectie verzameld van de beste basis haarkleuren die je hier bij Luxplus kunt vinden.

Bruine haarkleur is een heel natuurlijke kleur waarmee veel mensen over de hele wereld worden geboren. Bruine haarkleur is verkrijgbaar in talloze tinten. Het is een haarkleur die de meeste mensen flatteert, ongeacht huidskleur en -tint. Als je je haar permanent of tijdelijk bruin wilt verven, kun je je voordeel halen door dit artikel over bruine haarverf te lezen, waar je meer te weten komt over een paar van de beste producten die je kunnen helpen je haar bruin te verven.

Ben jij ook zo'n enorme fan van Scandinavisch blond haar? Dan moet je je haar eens blond verven. De blonde haarkleur wordt natuurlijk geassocieerd met Scandinavië, maar de lichte haarlokken zijn veel wijdverspreider geworden, vooral nadat het voor iedereen mogelijk is geworden om hun haar te verven in precies de tint blond die ze zich maar kunnen wensen. Maar het haar lichter maken - en vooral bleken - is erg zwaar voor het haar. Daarom is het extra belangrijk om het haar te behandelen met een goede en voedende haarverzorging. Lees veel meer over blonde haarkleuring in dit artikel.

De rode haarkleur is heel bijzonder. Het is eigenlijk de zeldzaamste haarkleur ter wereld. Slechts tussen de 1 en 2 procent van de wereldbevolking wordt geboren met natuurlijk rood haar. Met een rode haarkleur val je al snel op in de massa, zelfs al is het een haarkleur die je zelf geverfd hebt. Lees meer over rode haarkleur en laat je leiden naar verschillende haarproducten die je kunnen helpen om de rode kleur te behouden of je haar rood te verven in ons artikel - hier.

Kobber hårfarve dvs. orange hårfarver er bare super smukke! Det gode ved kobber hårfarver er, at de tilfører en naturlig glød til ansigtet. Har du været heldig at få den smukke kobber hårfarve fra naturens side, så læs med i artiklen her, hvor du får hjælp til at vedligeholde den smukke hårfarve eller tips til at farve håret selv.

Een mooie zwarte haarkleur vraagt ongetwijfeld om een zekere mate van respect. De zwarte haarlokken zijn echter niet voor alle huidskleuren en -tinten, omdat de donkere kleur je huid er snel bleek uit kan laten zien. Of je nu lang zwart haar hebt zoals Pocahontas of een ultrakorte pixie, de juiste zwarte kleur kan helpen om je kapsel net dat beetje extra te geven. Lees meer over de zwarte haarkleur in het artikel - hier.

Paarse haarkleuring is een iets andere haarkleur dan de traditionele "natuurlijke" haarkleuring. Voor sommigen klinkt een paarse haarkleur misschien heel wild. Maar paarse haarkleur is er in veel verschillende tinten. Je hebt niet per se een schreeuwend paars haar of een intens lavendelkleurig kapsel nodig. Een paarse haarkleur in een min of meer intense look is steeds populairder geworden. Er zijn zowel permanente als tijdelijke oplossingen. Vooral spoelkleur met paarse pigmenten is populair. Vind het juiste product als je paarse haarkleur wilt in ons artikel - hier.

Net als bij paarse haarkleur, is de roze haarkleur ook een meer verschillende haarkleur, en wordt meestal gekozen door jou die wilt experimenteren en spelen met de kleuren in je haar. Je kunt extreem mooi haar hebben als je blond haar hebt met een roze tint. Daarom kan een roze haarkleur worden gebruikt zonder dat je per se schreeuwend roze haar hoeft te krijgen. Er zijn veel verschillende haarkleuren die een min of meer intense roze look kunnen geven. Lees meer over roze haarkleur in ons artikel - hier.

Met het ouder worden wordt het haar steeds grijzer omdat het haar steeds meer pigment verliest en uiteindelijk helemaal grijs of wit wordt. In het verleden werd grijze haarkleur geassocieerd met ouder worden, maar nu zijn we verliefd op deze haarkleur! Lees meer over hoe je gemakkelijk grijze lokken kunt krijgen of de grijze uitgroei kunt verbergen in ons artikel over grijze haarkleuring - hier.

Zilveren haarkleur is het nieuwe grijs! De koude zilveren haarkleur kan bijna alles! Het is geen echte of effen kleur, maar eerder een reflecterende toon. Om een mooie zilveren haarkleur te krijgen, moet het haar eerst een pigment op een grijze basis hebben. Als je nieuwsgierig bent naar hoe, en als je zelf de mooie zilveren sloten wilt, lees dan meer in het artikel - hier.


Kleurcodes op haarkleur

De meeste haarkleurmiddelen die u kunt kopen, zijn opgebouwd volgens een nummersysteem dat vertelt welke kleur je met het product kunt bereiken. Het haarkleurnummer bestaat vaak uit 3 cijfers. Het eerste cijfer vertelt over de toonhoogte en de laatste twee cijfers vertellen over de reflecties van de kleur, ook wel kleurnuances. Het is essentieel voor je haarkleuring!

  • Toonhoogte

De toonhoogte is het eerste cijfer in de kleurcode. De toonhoogte geeft met cijfers van 1-10 aan hoe donker of licht de haarkleur is.

  • Reflectoren

De volgende twee cijfers in de kleurcode van de haarkleur vertellen over de primaire en secundaire reflex van de haarkleur. Het tweede getal is de primaire reflex, terwijl het derde getal de secundaire reflex is. Deze cijfers zijn super belangrijk omdat ze bepalen of je haarkleur warm of koel zal zijn, en ook welke tint de haarkleur heeft.

De primaire reflex is altijd de sterkste en meest dominante. De secundaire reflexkleur is zwakker en heeft tot doel de tint van de primaire reflex te versterken of te dempen. Je kunt hier meer lezen over de kleurcodes in het artikel:

Kleurgids voor thuis! Hoe de kleurcode te lezen


Kies de haarkleur die het beste bij je past

Dit alles gezegd hebbende, is het natuurlijk het belangrijkste dat je precies de haarkleur kiest waar je je het prettigst bij voelt. Dus als je droomt van een blauwzwarte kleurtint, maar een olijfkleurige huidskleur hebt, dan moet je er natuurlijk gewoon voor gaan! Je moet er alleen op voorbereid zijn dat het misschien niet helemaal gaat zoals je had verwacht.

Maak kennis met de verschillende soorten haarkleuren

Er zijn verschillende soorten haarkleuren. Het is belangrijk dat je de juiste haarkleur kiest, deze is namelijk van doorslaggevend belang voor je kleurresultaat.

Permanente haarkleur → kan 3 toonhoogtes veranderen

Toning kleur → kan 1-2 toonhoogtes veranderen

Spoelkleur → verandert alleen de tint


Permanente haarkleur

Med en permanent hårfarve dækker farven 100% og hårfarven Bij een permanente haarverf dekt de kleur 100% en is de haarverf niet uitwasbaar. Dit betekent dat de kleur permanent is en je niet meer terug zal keren naar je normale haarkleur. De permanente haarkleuring is voor wie weet dat ze geen spijt zullen krijgen van de kleurkeuze en wiie graag een blijvende kleur in het haar wil hebben.

Permanente haarkleuring vereist een complexere chemische behandeling en dringt daardoor dieper door in je haar. Je nieuwe haarkleur kan tot enkele weken blijven zitten zonder zichtbare tekenen van kleurvervaging. Over het algemeen wordt permanente haarkleuring aanbevolen om de haarkleur lichter, donkerder of opvallender te maken en om doffe grijze haren te bedekken.

Goede permanente kleuren voor thuisgebruik: Garnier NutrisseGarnier OLIAL’Oréal Excellence.

Toner

Toning is een semi-permanente haarkleuring die het meest geschikt is om de tint van het haar te veranderen of op te frissen. Een tonende kleur kan 1-2 tonen veranderen en blijft veel beter zitten dan een uitspoelbare kleur, maar vervaagt ook geleidelijk uit het haar, zodat je overgroei vermijdt. Hoewel de kleuring semi-permanent wordt genoemd, kun je er niet zeker van zijn dat jouw haarkleur na het kleuren met een toningkleuring weer terugkeert naar het beginpunt. Een toning kleuring is het beste om de kleurintensiteit en glans van de permanente haarkleuring te verlengen. Het is goed voor tussen bezoeken aan de kapper en het bestrijden van uitgroei, en om je haarkleur een twist te geven.

Goede tonende kleuren voor thuisgebruik: L’Oréal Casting Créme GlossWella Color Touch.

Kleurspoeling

Spoelkleur is een tijdelijke kleur die als een laag bovenop de buitenste haarlokken wordt aangebracht. Dit type haarkleuring verandert je oorspronkelijke haarkleur niet en verdwijnt na verloop van tijd. De kleur heeft een dekkingsgraad van 30%. Het is niet een op zichzelf staand product, je kunt het dus niet gebruiken voor een kleurverandering. Maar het is fenomenaal om de kleur zijn intensiteit en glans terug te geven.

Een uitspoelkleur verandert de oorspronkelijke haarkleur niet en zal na verloop van tijd vervagen zodat je uiteindelijk weer terugkomt bij waar je begon. Een spoelkleur kan de tint niet veranderen, maar het kan de tint / toon van het haar opfrissen of aanpassen. Hoewel een waskleur de toonhoogte zelf niet kan veranderen, wordt meestal een toonhoogte aangegeven op de kleurcode. Hier moet je vanaf het begin de toonhoogte kiezen die je haar heeft.

Goede spoelkleuren voor thuisgebruik: Wella Color FreshMilkshake Colour Whipped CreamMaria Nila Colour Refresh.

Bleken

Bleken is echt iets dat mensen verdeeld. Bleken kan het haar in principe tot 7 tinten lichter maken, maar het is echt iets waar je voorzichtig mee moet zijn, want het kan fout gaan! Ten eerste is bleken erg belastend voor je haar en hoofdhuid. Ten tweede is het vereffeningsproces complex. Aangezien het haar lichter wordt van donker naar rood naar oranje en geel, heb je niet de volledige controle over de mengverhouding en droogtijd. Het haar kan daardoor gemakkelijk een oranje tint krijgen. Als je de moed hebt om je haar zelf te bleken, vind je hier onze actuele aanbod van bleken.

Biologische haarverf

Wist je dat er biologische haarkleurmiddelen zijn? Deze haarkleurmiddelen bevatten geen onnodige chemicaliën zoals ammoniak of parfum. Ze zijn daarom meer hypoallergeen, wat een goede optie kan zijn voor wie niet tegen de zware ingrediënten uit haarkleuringen kan is en het haar op een zachte manier wil kleuren.


Voordat je je haar verft...

Je kleurresultaat hangt sterk af van de conditie van je haar en de haarkleur die je al hebt. Hoe donker je kleurresultaat zal zijn hangt af van welke tint je kiest en hoe donker je haar is voor het verven. Als je je haar al hebt geverfd, kan de tint donkerder zijn dan je van plan was en kun je dus met voordeel een tint lichter kiezen. Voor een natuurlijk kleurresultaat raden we aan om het haar niet meer dan 2 tinten donkerder te verven dan je natuurlijke haarkleur.


Haarkleurdilemma's - hoe ze op te lossen

Hoe een gele tint in het haar te verwijderen

Als je een warme ondertoon in je haarkleur hebt, gebruik dan een violette of blauwe kleur om dit te neutraliseren. Heb je blond haar, dan kan je een gele ondertoon hebben, en hier is een zilvershampoo perfect voor de taak! Zilvershampoo is een paarse shampoo die zich een weg baant in de lichte haarlokken om de gele tinten in het haar te verwijderen. Als je blond haar hebt, kun je ook asblonde haarverf gebruiken om de gelige tonen te verzachten.

Hoe groene tint uit je haar te verwijderen

Als je een groene tint in je haar hebt, moet dit worden geneutraliseerd met rode kleurpigmenten. De groene tint wordt veroorzaakt door binding van geoxideerd koper aan de haarschacht. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je haar in contact komt met chloorwater. Groen en rood zijn tegengestelden op de kleurenkaart en daarom heft de rode kleur de groene tint op.

Hoe oranje tint in haar te verwijderen

Als je rode en oranje tinten in je haar ervaart, moet je een blauwe kleur gebruiken om dit te neutraliseren. De meeste kappers raden een blauwe shampoo aan voor bruin haar, die op dezelfde manier werkt als een paarse shampoo voor blondines. Omdat de kleur blauw tegenover oranje op het kleurenwiel staat, worden de rode en oranje tinten opgeheven.

Hoe haarkleur van de huid te krijgen

Gebruik vaseline om te voorkomen dat je haarkleur langs de haarlijn krijgt als je thuis verft. Vaseline is een natuurlijke en effectieve oplossing voor dit probleem. Smeer voordat je je haar gaat verven een beetje vaseline op de haarlijn, zo heb je achteraf geen last van vlekken van haarverf. Als de schade al is opgetreden, doe dan een beetje vaseline op de kleurvlek en masseer totdat je de haarkleur ziet verdwijnen.


De 10 beste tips om thuis haar te kleuren

Tot nu toe zo goed! Nu ben je misschien een stap dichter bij het thuis kleuren van je haar. Misschien heb je de haarkleur die je wilt uitproberen al gevonden? Maar hoe krijg je de beste kleurresultaten met home dye? Het is tijd om de praktijk onder controle te krijgen:

1. Lees de gebruikershandleiding grondig door

Deze tip is misschien een goed idee, maar eerlijk gezegd, hoeveel mensen lezen de gebruikershandleiding eigenlijk? Precies bij haarkleuringen is het daarom belangrijk dat je deze eerst goed doorleest. Hoewel je misschien al eerder hebt geprobeerd je haar te kleuren, kunnen de producten en kleuren verschillende droogtijden, applicatiemethoden of andere dingen hebben - lees het dus nog eens voordat je begint.

2. Denk aan de allergietest

Better safe than sorry! Het zijn lang niet de meeste mensen die problemen ervaren met haarkleuring, maar ga goed na of jij daar ook bij hoort. Voordat je haarverf aanbrengt, moet je een allergietest doen.

3. Draag handschoenen

In de meeste haarverfverpakkingen zitten plastic handschoenen, en die zijn er niet voor niets!Haarverf kan snel verkleuringen achterlaten op je handen en nagels en het is dan ook niet zo makkelijk om ze er weer uit te krijgen. Gebruik daarom altijd handschoenen als je zelf je haar verft.

4. Bespaar niet op de kleur

Bespaar niet op haarkleur! Als je heel dik of lang haar hebt, kun je geen genoegen nemen met een pakje haarkleuring. Je hebt er waarschijnlijk meerdere nodig. Het goede nieuws is dat kleurstoffen voor thuis al aanzienlijk goedkoper zijn dan wanneer je naar de kapper gaat.

5. Verdeel het haar in secties

Als je een professioneel kleurresultaat wilt, heeft het geen zin om het haar alleen maar te meppen de scheur in het haar dat was de shampoo. Verdeel het haar in secties wanneer het geverfd moet worden. Op die manier kunt u zich concentreren op het kleuren van één sectie tegelijk, zodat u er zeker van bent dat alle haren door de kleur worden bedekt. Als je het haar in 4 of 6 secties verdeeld, begin dan met het kleuren van de achterste secties en eindig met het kleuren van de twee secties die zich het dichtst bij je gezicht bevinden.

6. Gebruik een kam

Thuiskleuring kan er snel "onnatuurlijk" uitzien en "levendigheid" missen. Het kan daarom een goed idee zijn om de kam uit te trekken en langs de haarlokken te halen nadat de haarkleuring is aangebracht. Zo voorkom je dat de haarkleur gaat samenklonteren, maar creëer je juist speling in het haar. De vorm van de kam zorgt ervoor dat de kleur zo wordt verdeeld dat het er veel natuurlijker uitziet - met spel en reflecties.

7. Let op de tekentijd

Het is uiterst belangrijk dat je je aan de aanbevolen droogtijd op het product houdt, anders kun je niet uitgaan op het kleurresultaat. Nogmaals - lees de instructies aandachtig! Je haar heeft er ook geen baat bij om langer dan nodig aan de haarkleuring te worden blootgesteld.

8. Spoel het haar grondig uit

Wanneer de haarkleur uit het haar moet komen, is het belangrijk dat je jezelf voldoende tijd geeft en alle haarkleur uit het haar haalt. Was het haar grondig met shampoo en spoel het opnieuw uit voordat je de conditioner gebruikt. Als uitgangspunt moet het water in de douchecabine helder zijn. Als je niet alle kleur uit je haar wast, kan het je hoofdhuid irriteren en verkleuring van je beddengoed veroorzaken.

9. Focus op groei

Als je haarkleur pas na 1-2 maanden opgefrist hoeft te worden, dan volstaat het om alleen haarkleur op de uitgroei aan te brengen, of een toning kleur te gebruiken. Er is absoluut geen reden om de chemische kleurbehandeling kort daarna opnieuw op het gehele haar aan te brengen.

10. Vaseline in de haarlijn

Merk je ook dat de haarkleur afgeeft op de huid rond de haarlijn? Dit kun je eigenlijk voorkomen door een goede laag vaseline langs de rand te smeren. Het kan prettig zijn om te voorkomen dat je direct na het verven van je haar onder de mensen uit moet.

Verzorg je haarkleur met shampoo en conditioner voor gekleurd haar

Nu is het haar gekleurd en je vindt het geweldig! (hopelijk) Daarom moet het haar ook de juiste verzorging hebben. Het is niet gek dat er speciale haarverzorgingsproducten zijn voor gekleurd haar. Wil je je nieuwe haarkleur goed verzorgen, dan kun je een shampoo voor gekleurd haar, een conditioner voor gekleurd haar en een haarbehandeling voor gekleurd haar gebruiken. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om de kleur in je haar te beschermen en de houdbaarheid ervan te verlengen. Al onze actuele producten voor gekleurd haar vind je hier.


FAQ

Wat betekenen de cijfers op de haarkleur?

Zoals eerder vermeld, zijn de meeste haarkleuren opgebouwd volgens een nummersysteem dat u vertelt welke kleur u met het product kunt bereiken. Het nummer van de kleur bestaat vaak uit 3 cijfers. Het eerste cijfer vertelt over de toonhoogte en de laatste twee cijfers vertellen over de reflecties van de kleur, of kleurnuances.


Welke haarkleur blijft het beste zitten?

Het is moeilijk te zeggen welke haarkleur het beste zal blijven zitten, aangezien het allemaal om je uitgangspunt en het type haarkleur dat je kiest, gaat. Permanente, tonifiërende kleuring of spoelkleuring?


Kan permanente haarkleuring worden verwijderd?

De permanente haarkleuring kun je nooit echt verwijderen, maar wel verminderen door bijvoorbeeld een haarverfverwijderaar te gebruiken. Dit is een haarverf die de haarverf uit je haar trekt. Het kan je haar echter nooit meer in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Het alternatief is wachten tot het haar terug is gegroeid.


Welke haarkleur past bij bruine ogen?

Als je mooie bruine ogen hebt, ga dan altijd voor een haarkleur met herfstkleuren zoals rood, goud en koperachtige tinten. Hetzelfde geldt voor make-up.


Welke haarkleuren passen bij groene ogen?

De beste haarkleur voor groene ogen is een haarkleur met donkere tinten. Vermijd felle haarkleuren.


Welke haarkleur past bij blauwe ogen?

De beste haarkleur voor blauwe ogen is alles van lichte tot donkere tinten.

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer