EAU FRAICHE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. Je wordt automatisch lid bij de eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier alle voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

EAU FRAICHE

Er zijn veel verschillende parfum varianten, waaronder Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de Cologne en Eau Fraiche. Als je niet bekend bent met de Eau Fraiche variant, lees dan hieronder meer.

Eau Fraiche voor vrouwen

Eau Fraiche is een geurtype voor vrouwen dat zich onderscheid van alle andere, doordat het slechts 1-3% geurolie bevat. Daarnaast wordt Eau Fraiche gemaakt op basis van olie in plaats van alcohol, zoals we dat kennen van andere parfums. Door het lage gehalte aan geurolie is Eau Fraiche een lichte geur variant, te vergelijken met de Eau de Cologne voor mannen.

Eau Fraiche - Een milde parfum variant

Het gebruik van een Eau Fraiche is perfect voor tijdens de warme zomerdagen, wanneer je door de hoge temperaturen geen al te zware geur met je mee wilt dragen. Daarnaast is het in de zomer nog eens extra voordelig dat Eau Fraiche olie bevat en geen alcohol. Olie beschermt de huid om verkleuring of verbranding te voorkomen bij langdurige blootstelling aan de zon. Tot slot is Eau Fraiche over het algemeen ook milder voor de huid door de lage concentratie aan geuroliën en verzorgt het parfum de huid, terwijl het een heerlijke geur achterlaat.

Wanneer je huid Eau de Toilette of Eau de Parfum niet tolereert, dan kan Eau Fraiche de uitkomst bieden. Niet alleen doordat deze gebaseerd is op olie, maar ook doordat de lichte geur een stuk comfortabeler is voor de huid.

Hier bij Luxplus kun je verschillende varianten Eau Fraiche tegen betaalbare prijzen kopen. We hebben zowel parfums als deodorants in een milde Eau Fraiche versie, zodat er voor iedereen wat bij zit. Zorg dat je vanaf nu altijd lekker ruikt met een van onze vele goedkope varianten.

Welkom bij Luxplus