Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

REAL TECHNIQUES

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

REAL TECHNIQUES

Real Techniques

Laten we Real Techniques introduceren. Het luxe merk dat make-upborstels, -kwasten en -sponsjes produceert. Met Real Techniques is het mogelijk om perfecte resultaten te creëren elke keer dat je make-up aanbrengt. Er zijn Youtube video’s gemaakt van elk product, zodat u kunt leren hoe ze hun producten optimaal te gebruiken.

Real Techniques populaire make-up kwasten zijn ontwikkeld door Samantha en Nicola Chapman. De twee zussen groeiden op in een wereld van make-up. Hun tante was een visagist voor sterren als David Bowie en prinses Diana. Nadat Samantha afgestudeerd was als make-upartiest, verhuisde ze naar Londen en werd ze make-upartieste voor merken als Mac, Estee Lauder en Chanel, waar ze alles maakte, van modebladen tot tijdschriften. Nicola kwam in de voetsporen van grote zus, en uiteindelijk bouwden ze beiden een goede reputatie op in de industrie.

Real Techniques is gestart met een YouTube-video in 2010 voordat YouTube-video's zo populair waren als ze nu zijn. Samantha heeft een video over Smokey Eyes gemaakt en mensen wilden meer zien. Vandaag de dag hebben ze meer dan 1 miljoen abonnees op Youtube.

REAL TECHNIQUES BORSTELS

Een van de zeer fundamentele en zeer belangrijke factoren in de make-up is om het juiste gereedschap, d.w.z. borstels te gebruiken , sponsjes en andere gebruiksvoorwerpen. Omdat de make-up kwasten en sponzen zo goed werden ontvangen door de klanten, kan je vandaag de dag Real Techniques op veel plaatsen in de wereld vinden - ook hier bij Luxplus op de pagina.

Real Techniques poederkwast

Een van de best verkochte producten van Real Techniques is hun Powder Brush. De poederkwast is groot en zorgt voor een fantastisch, soepel en consistent resultaat. Omdat de borstelkop groot is, worden zowel los als vast poeder nauwkeuriger gedistribueerd. Een andere zeer populair product van Real techniques is hun Sculpting Brush, ontworpen voor contouren en highlighting, en het is niets minder dan briljant hiervoor.

We hebben een brede selectie van penselen van Real Techniques. Je merkt goed dat er twee experts zijn die deze penselen hebben ontwikkeld – het is dan ook een absolute must om ze te proberen!

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.