Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

MUA MAKEUP ACADEMY

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

MUA MAKEUP ACADEMY

MUA Makeup Academy

Het Britse jonge merk MUA Makeup Academy heeft als filosofie de hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Bij MUA zijn ze trots op hun grote assortiment om iedereen de perfecte look te kunnen geven. Bij elk product zijn hun kernwaarden Colour, Fun en Innovation terug te vinden. Het is een dynamisch, jeugdig merk wat constant met nieuwe producten op de markt komt. Al deze producten moeten gemakkelijk in gebruik zijn, toegankelijk en flexibel zijn, ze zijn ontworpen met het dagelijkse leven in gedachten. Ze weten dat mensen een druk bestaan hebben tegenwoordig, daarom moet MUA make-up makkelijk maar ook trendy zijn. De producten van MUA worden niet op dieren getest en zijn dus biologisch verantwoord.

MUA LUXE

MUA omarmt kwaliteit en stijl met de LUXE collectie. Dit is een luxueuze lijn van uitzonderlijke producten die jouw look omtoveren voor super lage prijzen. LUXE brengt een dimensie van luxe naar het merk met een brede range van producten zoals oogschaduw, contour kits en vloeibare lipsticks.

topproducten

MUA heeft een enorm assortiment met hele handige producten. Bijvoorbeeld de Pro-Base Argan Plush Concealer, wat een handige concealer in potloodvorm is met topdekking. De meeste concealers doen niks aan je huid, deze van MUA is verzorgend door de toegevoegde Arganolie. Als veel concealers bij jou vaak een dof effect hebben, dan zou dit een uitkomst kunnen zijn door de zachte, mooie verzorgende eigenschappen. De Undress Your Skin foundation is nog zo’n geweldig product. Een mooie, frisser foundation met voldoende dekking om je huid te egaliseren, maar zonder dat je een dikke laag op hebt. In plaats van te matteren laat deze foundation je huid stralen.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.