Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

EVELINE

Eveline

Eveline Cosmetics, opgericht in 1983, is een bekroond cosmeticamerk uit Polen, dat meer dan 29 jaar ervaring heeft op de schoonheidsmarkt in meer dan 70 landen. Eveline is een van de cosmetische reuzen van Polen en biedt een breed scala aan make-up- en lichaamsverzorgingsproducten. Hun belangrijkste waarden zijn: innovatie, goede verpakkingsontwerpen, een uitgebalanceerde prijs-kwaliteit functie en snelle aanpassing aan nieuwe trends.

Eveline Cosmetics heeft een sterk kwaliteitsbeleid. Dit betekent dat de kwaliteit van hun producten altijd vooraf wordt gecontroleerd, waarbij de kwaliteit van de producten wordt vergeleken met de kwaliteitseisen van de landen waarnaar Eveline exporteert. Daarom kun je er zeker van zijn dat de producten van Eveline voldoen aan de verwachtingen die we hebben van schoonheidsproducten in Scandinavië en West Europa.

Mascara van Eveline Cosmetics

Als het vandaag de dag om mascara gaat, is het erg belangrijk dat je als merk erin slaagt om een ​​extra verschil te maken, iets dat je uniek maakt. De mascara's van Eveline bieden een aantal gewilde eigenschappen, zoals waterafstotend, duurzaam, volume geven en lange wimpers. Eveline biedt daarom mascara's die aan alle mogelijke wensen voldoen. Dus als je vind dat jouw mascaracollectie een of meer belangrijke functies mist, kunt je altijd iets vinden dat bij jou past onder de mascara's van Eveline Cosmetics.

Zorg voor een verzorgde huid met de producten van Eveline

Het geheim van een mooie make-up ligt in een goed verzorgde huid. Eveline Cosmetics is een merk dat zich sterk richt op make-up, maar ook op huidverzorgingsproducten. De producten van Eveline zijn ontworpen voor alle leeftijden en zitten boordevol vitamines en andere hightech ingrediënten die zorgen voor een goed resultaat. Bij Luxplus vind je een breed assortiment van Eveline dat je een hoogwaardige huidverzorging biedt, waar je zeker blij mee zult zijn.

Goedkope make-up van Eveline Cosmetics

Goede make-up en huidverzorging mogen geen onredelijke prijzen hebben. Met onze prijsniveaus hier bij Luxplus krijg  je prijzen die je simpelweg niet kunt weerstaan. Bovendien zijn alle Eveline-producten inbegrepen in trends, dus je kunt er zeker van zijn dat je Eveline-make-up modern en mooi is! Word lid van Eveline Cosmetics grote en heerlijke selectie make-up- en huidverzorgingsproducten met premium verpakking.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus