Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

DERMAV10

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

DERMAV10

DermaV10
DermaV10 is een Engels schoonheidsmerk dat make-up- en schoonheids- en huidverzorgingsproducten produceert onder het motto: hou van jezelf voor minder. Het concept achter DermaV10 is om huidverzorgingsproducten te ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor vrouwen die niet alleen ingaan op wat schoonheidsproducten bevatten, maar ook een houding hebben over wat dergelijke producten zouden moeten kosten. De producten van Derma V10 zijn allemaal van hoge kwaliteit en de bestsellers van DermaV10 zijn al bekend en beoordeeld door bloggers en schoonheidsexperts over de hele wereld, die allemaal onder de indruk zijn van de goede kwaliteit van DermaV10-crèmes.

Huidverzorgingsproducten met cultstatus

Juist het kwaliteitsbewustzijn is een factor waar DermaV10 het bedrijf rondom heeft opgebouwd. Producten van hoge kwaliteit produceren, wat wordt gerealiseerd door altijd goed in de gaten te houden of de productie aan hun hoge eisen voldoen. Een andere belangrijke factor voor DermaV10 is het produceren van producten die voor iedereen betaalbaar zijn. Een prijsfactor, zoals ze zeggen, is omdat hun klanten zo goed zijn in het adverteren voor hun producten dat ze veel geld kunnen besparen op marketing. En het is precies dit mond-tot-mond-verhaal dat in recordtijd de kennis van de Derma V 10 wereldwijd heeft verspreid en cultproducten heeft gecreëerd onder de vele huidverzorgings-, haarkleur-, make-up-, anti-verouderings- en haarverzorgingsproducten.

Goedkope DERMAV10

Hun assortiment is erg breed en het is duidelijk dat DermaV10 graag wilt voldoen aan een brede klantbehoefte. Het assortiment bestaat uit bodylotions, gezichtscrèmes, nagellakverwijderaars, oogcrèmes, haarkleur, lotions, haarstylingproducten, serum, mascara en gezichtsmaskers en nog veel, veel meer. De mensen achter Dermav10 zoeken altijd iets nieuws en de vele fans wachten constant om te zien welk nieuwe product een cultstatus zal bereiken. Natuurlijk hebben we dat allemaal en nog veel meer bij Luxplus. Je kunt producten kopen met grote kortingen, waardoor DermaV10 nog goedkoper is dan hij al is. DermaV10 is overigens niet getest op dieren.

DERMAV10 Rescue Oil

Een van onze best verkochte producten van DermaV10 is hun Rescue Oil, die in verschillende maten verkrijgbaar is. Rescue Oil is een olie voor het lichaam, perfect voor het verminderen van zichtbare littekens en striae. Rescue Oil bevat onder andere vitamine E, amandel- en perzikolie. Het kan ook worden gebruikt als massageolie, of voor een zeer droge of door de zon beschadigde huid.
Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus