Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

DAILY DEFENSE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

DAILY DEFENSE

Daily Defense

Daily Defense is goedkope haarverzorging voor zowel dames als heren. Daily Defense maakt shampoo, conditioners en haarkuren en de vele verschillende Daily Defense haarverzorgingsproducten zijn vooral populair geworden vanwege hun vele heerlijke ingrediënten die elk haar verzachten, hydrateren en verzorgen voor droog en beschadigd haar. Onder het assortiment goede, goedkope dagelijkse shampoos van Daily Defense vind je shampoos met ingrediënten zoals Macadamia-olie, keratine, sheabutter, amandelolie, arganolie, kokosnoot en groene appel. De speciaal geselecteerde ingrediënten dringen het haar binnen en maken jouw dagelijkse haarroutine tot een waar genot. Het haarverzorgingsmerk Daily Defense heeft ook een reeks haar extensions gecreëerd die in het haar moeten worden gemasseerd en gedurende ca. 3 minuten moeten blijven zitten voordat je je haar weer kunt spoelen. Daily Defense 3 Minute Leave in Treatment is een prachtige haarbehandeling met sheaboter en amandelolie die het haar verzacht en het daarna gemakkelijk weer recht kan maken. Daily Defense is betaalbare haarproducten die goed geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. De goedkope shampoo, conditioner, conditioner en Daily Defense haarkuur zijn verkrijgbaar in verschillende reeksen ingrediënten die super hot en up-to-date zijn als het gaat om moderne haarverzorging. Je kunt Daily Defense bij Luxplus krijgen voor een super goedkope prijs en dus veel geld besparen op je maandelijkse aankoop van haarverzorgingsproducten. De vele verschillende shampoos, conditioners en haarmaskers zijn allemaal gemaakt vanuit een visie dat goede haarverzorging voor iedereen beschikbaar moet zijn en de producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt. Het bijzondere van Daily Defense zijn de vele goede ingrediënten zoals macadamia-olie, sheaboter, arganolie, kokosolie en nog veel meer die het haar laten glanzen, maar ook de unieke geurtonen waardoor het haar echt goed ruikt. Daily Defense is in veel delen van de wereld een zeer populair haarverzorgingsmerk geworden en als je eenmaal je kennis van de Daily Defense-haarproducten hebt opgebouwd, begrijp je waarom.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus