Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

BIO-OIL

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

BIO-OIL

Bio-Oil

Bio-Oil is een bekroonde olie die snel een enorm succes is geworden bij miljoenen vrouwen over de hele wereld, vanwege de goede eigenschappen en het vermogen om striae, littekens, verouderde huid, droge huid en ongelijke huidtinten te verbeteren. Bio-Oil is het best verkochte product voor littekens en striae en wordt vandaag in meer dan 17 verschillende landen verkocht.


Bio Oil heeft ook talloze prijzen gewonnen voor zijn geavanceerde technologie en goede ingrediënten. Bio-olie wordt gemaakt van plantenextracten, minerale oliën en vitaminen zoals vitamine E en vitamine A. Het meest geavanceerde en verbazingwekkende ingrediënt is PurCellin-olie, waardoor Bio-Oil gemakkelijk aan te brengen is en de goede vitamines en plantenextracten snel in de huid doordringen, zodat de huid sterk profiteert van de voedende eigenschappen van de olie.

Bio-Oil striae

Bio Oil is een lichaamsolie die snel en gemakkelijk in de huid dringt zonder deze vettig te maken. Verschillende testen hebben gedocumenteerd hoe Bio-Oil, na een korte gebruiksperiode, striae en littekens zichtbaar vermindert. Zwangere vrouwen kunnen ook baat hebben bij het gebruik van Bio Oil om striae die samenhangen met zwangerschap en de extra druk waaraan het lichaam en vooral de huid wordt blootgesteld, te voorkomen.

Bio-Oil producten

In de serie Bio-Oil producten vind je Bio-Oil lichaamsolie in maat 60 ml, Bio-Oil 125 ml of Bio-Oil 200 ml. De iets kleinere maat in 60 ml is perfect voor degenen die Bio-Oil willen testen en daarom geen grote hoeveelheid nodig hebben. Bio-olie 200 ml is goedkoop en slim voor degenen die Bio-Oil al kennen en een langdurig Bio-Oil-product willen, b.v. in verband met zwangerschap en de daaropvolgende behandeling van striae, voor een langere behandeling en vermindering van littekens of gewoon als lichaamsolie voor jouw dagelijkse huidverzorgingsritueel. Bio-Oil kan meer dan alleen littekens en striae bestrijden. Bio-Oil is ook een lichaamsolie die de huid hydrateert en deze heerlijk zacht en soepel maakt. In de zomer is Bio-Oil goed als een hydraterende olie voor de door de zon beschadigde huid, en in de winter is Bio-Oil een perfect huidverzorgingsproduct voor de droge huid die extra vocht nodig heeft.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.