Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
HEB JE DE POWER PONYTAIL AL GEPROBEERD?

HEB JE DE POWER PONYTAIL AL GEPROBEERD?

Door Remington
Benadruk en versterk jouw look met deze mooie Power Ponytail! In dit artikel vertellen we je hoe je deze look kan creëren.
Een Power Ponytail is een echt statement, ongeacht waar je naartoe gaat! En met deze 3 simpele stappen kun je het zelf proberen.

Stap 1

Begin met het stijlen van je haar met een Remington stijltang tot je een glanzende, stijle look hebt.

Stap 2

Gebruik vervolgens een borstel om je haar te verzamelen in een hoge paardenstaart, die je vastmaakt met een dun haarelastiekje. Neem dan wat haar van de onderkant van je paardenstaart, wikkel het om het elastiek en zet het vast met een haarspeld.

Stap 3

Verspreid wat haarserum in je handpalmen (om eventuele uitstekende haren glad te strijken) en strijk langs de paardenstaart om het een gladde, glanzende afwerking te geven.

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer