Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
TonyMoly gezichtsmasker

K-Beauty guide: TonyMoly sheet masks

Door Luxplus
TonyMoly staat vooral bekend om zijn sheet maskers en heeft K-Beauty groot gemaakt. Lees hier welk sheet masker bij jouw huidtype past!

Buiten is het koud en donker, wat de perfecte gelegenheid creëert voor gezelligheid binnenshuis. Een van mijn favoriete bezigheden is een thuisspa doen met mijn vriendinnen. Het is de perfecte manier om onszelf te verwennen zonder een fortuin uit te geven aan een echte spa (en net zo comfortabel!). Tegelijkertijd is het gewoon ontzettend gezellig als we met z’n allen op de bank zitten met thee en een film - het is echt heel leuk!Sheet maskers van TonyMoly

En dus kun je tijdens een ​​thuisspa niet zonder een goed gezichtsmasker. Zelf ben ik groot fan van sheet maskers, vooral die van TONYMOLY. Het merk komt oorspronkelijk uit Seoul en heeft de trend van K-beauty groot gemaakt - onder meer door de goede sheet maskers van het merk. TONYMOLY-producten kenmerken zich doordat ze innovatieve ingrediënten van hoge kwaliteit bevatten, naast hun altijd leuke verpakkingen.

De maskers zijn er in verschillende varianten en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en extracten, zodat er voor ieder huidtype een goede match te vinden is. Meestal heb ik zelf een kleine voorraad thuis liggen, zodat ik altijd een masker voor de vette, onzuivere, vermoeide, futloze of droge huid bij de hand heb - en zo kunnen mijn vriendinnen er ook altijd eentje vinden als ze op bezoek komen!

Op dit moment, wanneer mijn huid iets meer last heeft van de kou dan normaal, heb ik extra maskers ingeslagen voor de droge, geïrriteerde en gevoelige huid. Ik ben vooral dol op het Aloë Vera-masker, het Tea Tree-masker en het Avocado-masker, die allemaal aangenaam en verkoelend aanvoelen op de huid:

Aloe vera sheet masker

Dit sheet masker is perfect voor jou als je last hebt van een droge en gestreste huid. Het masker biedt diepgaande hydratatie en heeft bovendien een verzachtende, ontspannende werking op de huid.

Tea tree sheet masker

Het tea tree masker heeft een kalmerende en verhelderende werking op de geïrriteerde, gevoelige huid. Het bevat ook tea tree-extract, dat reinigende eigenschappen heeft.

Avocado sheet masker

Dit masker bevat natuurlijk avocado-extract, dat de droge huid voedt, regenereert en glans geeft.


De sheet maskers moeten op een schone, droge huid worden aangebracht en maximaal 30 minuten blijven zitten. Ze hoeven achteraf niet van het gezicht te worden gewassen en je kunt de rest van het product uit de verpakking op de huid van gezicht en hals gebruiken voor maximale ontspanning en verzorging.

En hey – ze kosten maar €3,79 per stuk! Veel plezier met je eigen thuisspa (ik weet zeker dat je vriendinnen het geweldig gaan vinden!).

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer