Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Weg met een onzuivere huid met Australian Bodycare

Weg met een onzuivere huid met Australian Bodycare

Door Sulaima Sirka Tollesen | Schoonheidsexpert
Heb je last van een onzuivere huid? Dan ben je niet alleen. Gelukkig ontwikkelt Australian Bodycare huidverzorging om huidproblemen te bestrijden.

Een onzuivere huid is iets waar de meesten van ons in meer of mindere mate last van hebben. Onzuiverheden kunnen overal op het lichaam voorkomen en kunnen zich op verschillende manieren uiten, bijvoorbeeld als puistjes, scheerbultjes, mee-eters of ingegroeide haartjes. Er kunnen ook veel verschillende redenen zijn waarom je een onzuivere huid krijgt. Bacteriën, ontstekingen, stress, voeding en huidirritatie kunnen allemaal bijdragen aan het verschijnen van onzuiverheden op de huid.

Een onreine huid en huidproblemen in het algemeen zijn niet alleen lichamelijk hinderlijk, maar kunnen ook zowel de psyche als het zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig is er een huidverzorgingsmerk waarvan de producten doelbewust zijn ontwikkeld om je huid te helpen ongewenste onzuiverheden te bestrijden: Australian Bodycare. Hieronder lees je welke wondermiddeltjes van Australian Bodycare je kunnen helpen van de verschillende soorten onzuiverheden af ​​te komen.

Australian Bodycare tea tree olie: Een natuurlijk, antibacterieel wonder

Een van de belangrijkste ingrediënten in de effectieve en succesvolle producten van Australian Bodycare is Australische tea tree olie. Tea tree olie wordt al eeuwenlang door de inheemse Australiërs gebruikt om veel verschillende huidaandoeningen te behandelen. Dit komt doordat de olie verrijkt is met krachtige antibacteriële eigenschappen, die de ontwikkeling en verspreiding van bacteriën op de huid effectief tegengaan en bestrijden. Tea tree olie wordt gebruikt om puistjes, schimmels, roos, luizen, jeuk nog veel meer te behandelen.

Weg met puistjes en mee-eters

Sinds 1992 is de missie van Australian Bodycare het ontwikkelen van probleemoplossende huidverzorging. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een reeks verschillende productlijnen, die elk specifieke huiduitdagingen aanpakken. Een van deze series is ontwikkeld om onzuiverheden in het gezicht, waaronder puistjes en mee-eters, tegen te gaan. De serie bevat een reiniger, masker, tonic, crème en niet in de laatste plaats een spotstick voor de gerichte behandeling van puistjes.

Iedereen kan last hebben van een onzuivere huid, maar vooral mensen met een neiging tot een vette huid zijn er vatbaar voor. Wanneer de huid vettig wordt, bestaat het risico dat bacteriën hun kans schoon zien en dit kan leiden tot puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden. De beste manier om van deze problemen af te komen, is door je huid grondig te reinigen en verzorgen. Met producten uit het Australian Bodycare Face assortiment kun je op effectieve wijze onzuiverheden in het gezicht verwijderen. Heb je last van acne en rosacea? Dan is deze serie ook geschikt voor jou! De formules van de producten zijn zacht en daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Bestrijd rode bultjes na het scheren

Wanneer je je scheert, komt het vaak voor dat er rode bultjes verschijnen op het pas geschoren gebied, en dan gaat de lol er wel vanaf! Want wie wil er nou een rode en ontstoken huid? Gelukkig is dit huidprobleem er ook één die Australian Bodycare voor ons wil oplossen. Met diverse producten van het merk bescherm je je huid zowel voor, tijdens als na het scheren tegen puistjes en bultjes. Als je de intieme zone moet scheren, heeft Australian Bodycare zowel een reinigende intieme zeep, een intieme scheergel voor het scheren zelf en een intieme balsem voor de nabehandeling van de huid ontwikkeld. Deze drie producten beschermen je huid, gaan bacteriën tegen, voorkomen ingegroeide haartjes en kalmeren de blootgestelde huid. Als je je benen of oksels moet scheren, heeft Australian Bodycare hiervoor een bodyscrub, body wash en bodybalsem ontwikkeld. Bent je een man en kamp je met bultjes als gevolg van het scheren, dan ben je bij Australian Bodycare ook aan het juiste adres! In het assortiment vind je zowel scheergel als aftershave, die bacteriën tegengaan en roodheid verzacht.

Weg met haaruitval en hoofdhuidproblemen

Zoals gezegd is de visie van Australian Bodycare het creëren van probleemoplossende producten, en ze houden het niet alleen bij de huid, maar hebben ook geweldige producten voor het haar. Australian Bodycare heeft onder andere een serie haarproducten ontwikkeld speciaal voor als je last hebt van haaruitval of een geïrriteerde hoofdhuid. Een onevenwichtige en geïrriteerde hoofdhuid wordt vaak veroorzaakt door schimmel- of bacteriële aandoeningen en kan in sommige gevallen bijdragen aan haaruitval. De producten van Australian Bodycare zijn allemaal verrijkt met de Australische tea tree olie, die bacteriën op de huid en hoofdhuid bestrijdt. De producten tegen haaruitval, bijvoorbeeld Hair Loss Serum, Hair Loss Spray en Hair Loss Shampoo, zijn ook verrijkt met capilia longa en biotine, die bijdragen aan het verbeteren van de conditie van de hoofdhuid in de strijd tegen haaruitval.

Is je hoofdhuid geïrriteerd, schilferig of heb je last van jeuk? Probeer dan eens de producten van Australian Bodycare. Je kunt zowel de reinigende shampoo Hair Clean, de hydraterende conditioner Hair Care als de effectieve hoofdhuidbehandeling Scalp Serum vinden, die allemaal roos bestrijden en jeuk verlichten. De producten zijn ook geschikt voor mensen die last hebben van psoriasis, roos, littekens of onzuiverheden op de hoofdhuid.

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer