Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
m2 beaute wimperserum

Luxplus test uit: M2 Beauté wimperserum

Door Luxplus
Speciaal voor jou hebben we getest of het populaire M2 wimperserum ook echt werkt. Ben je ook zo benieuwd of dit product je geld waard is? Zie dan nu

Droom jij net als ik – en waarschijnlijk alle andere vrouwen op deze aarde – van lange Bambi-wimpers, zonder moeite te hoeven doen om deze te krijgen? Lees dan vooral verder! Voor velen staan lange wimpers gelijk aan schoonheid, en zorgen deze er dus voor dat je lekker in je vel zit. Maar wat doe je wanneer je niet zo veel geluk hebt dat moeder natuur je zelf met dit soort wimpers heeft voorzien? 

Helaas moeten we eerlijk zijn en kan het effect van wimperprimers en mascara beperkt zijn, wanneer je van nature niet zulke lange wimpers hebt. Toch is er één product dat beweert het antwoord op je gebeden te zijn. 

Waarschijnlijk heb je al gehoord van het M2 Beauté Eyelash Activating Serum tijdens jouw jacht op Bambi-wimpers. Een wimperserum dat je belooft om je precies de wimpers te geven waar je altijd al van gedroomd hebt. Maar kun je wel vertrouwen op dit soort beloftes? Waarschijnlijk heb je ook wel even naar het prijskaartje gekeken en jezelf afgevraagd: “Werkt dit echt? Als dat niet het geval is, verspil ik een hoop geld”. Mijn nieuwsgierigheid heeft het uiteindelijk toch gewonnen. In de rest van het artikel volgt mijn eerlijke ervaring met het M2 Beauté Eyelash Activating serum. Geen photoshop, reclamefoto’s of valsspelen. Ik ben gewoon een meisje dat het product test en je mijn eerlijke mening geeft. Vervolgens is het aan jou zelf om te bepalen of de resultaten het waard zijn en dit iets is waar je je geld aan wilt besteden. 


Wat belooft het M2 Beauté Eyelash Activating serum? 

Ik heb 12 weken lang elke avond het M2 Beauté Eyelash Activating serum aangebracht na het verwijderen van mijn make-up. Het product beweert dat de resultaten na 6 weken al zichtbaar zullen zijn, maar 16 weken nodig hebben om te optimaliseren. Dit is dus geen snelle oplossing, maar een geleidelijk proces dat geduld vereist. Dat moeten we proberen ? 

Het M2 Beauté Eyelash Activating serum stimuleert de haarzakjes en laat je wimpers groeien door de unieke mix van onder andere MDN, Biotine, Hyaluronzuur, Prodew 300 en Hydrolyzed Glycosaminoglycan (probeer dat maar eens snel te zeggen). Ik heb foto’s van mijn wimpers gemaakt op de eerste dag met het product, na 2 weken gebruik, na 6 weken gebruik, na 8 weken gebruik en uiteindelijk na 12 weken gebruik. 

De eerste indruk van het M2 Beauté Eyelash Activating serum

Mijn eerste indruk van het product is dat het er aan de buitenkant stijlvol en kwalitatief hoogwaardig uit ziet. In de doos zit een kleine gebruikershandleiding. Het wimperserum zelf wordt geleverd in een mooie dubbelzijdige verpakking, met de naam M2 Beauté in zilver geschreven. Als ik het serum open en het product van dichterbij bekijk ben ik in eerste instantie verbaasd dat het geurloos is, maar bedenk me dan dat ik dat eigenlijk wel fijn vind. Het product ziet er witachtig uit, maar lijkt verder niet heel bijzonder te zijn. Ik moet zeggen dat ik op dat moment nog steeds twijfels had over het verschil dat het serum zou gaan maken voor mijn wimpers. 

Gebruik van het M2 Beauté Eyelash Activating serum

M2 Beauté Eyelash Activating serum moet worden aangebracht zoals men een eyeliner dat ook met eyeliner doet: zo dicht mogelijk bij de wimperwortel en dus boven op de wimperlijn. Na het aanbrengen moet het serum even opdrogen, maar daarna hoeft er verder niks meer mee te gebeuren. Het is dus vrij eenvoudig gebruik. M2 Beauté Eyelash Activating serum wordt aangebracht met een kleine borstel, die aan het uiteinde van de applicator zit. Het serum loopt niet uit, maar plakt eraan vast. Hierdoor was het uiteindelijk gemakkelijk aan te brengen. 

De eerste nacht dat ik het serum gebruik laat ik het niet lang genoeg drogen, waardoor er uiteindelijk een beetje in mijn ogen terecht komt. OUCH! Mag ik gerust zeggen, want het prikt behoorlijk. Al snel leer ik dus respecteren dat het product wat droogtijd nodig heeft en ik geen problemen heb zolang ik hier rekening mee houd. Daarnaast voel ik ook een kleine tinteling wanneer het product wordt aangebracht. Ook al moet ik een beetje aan dit gevoel wennen, het is niet iets dat ik onaangenaam of een dealbreker vindt. 

Pictorial: 

Dag 1: Volledig natuurlijke wimpers

Week 2: Geen hele grote verandering

Week 6: Een kleine verandering en ik denk dat mijn wimpers sterker zijn geworden?Week 12: Tijdens een bezoek aan mijn schoonheidsspecialiste geeft ze commentaar op mijn wimpers en zegt ze dat deze er lang en geweldig uit zien. Dat heeft eerlijk gezegd nog nooit eerder iemand tegen me gezegd, dus ik ben absoluut blij met het resultaat. 

Week 12: Tijdens een bezoek aan mijn schoonheidsspecialiste geeft ze commentaar op mijn wimpers en zegt ze dat deze er lang en geweldig uit zien. Dat heeft eerlijk gezegd nog nooit eerder iemand tegen me gezegd, dus ik ben absoluut blij met het resultaat. 

Beoordeling van het M2 Beauté Eyelash Activating serum

Als conclusie van dit experiment kan ik zeggen dat ik met een klein beetje moeite een geweldig resultaat heb ervaren. Het geheime recept voor langere wimpers blijkt dus het M2 Beauté Eyelash Activating serum, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis geduld te zijn. 

Vervolgens heb ik het product een tijdje niet gebruikt, maar ik moet zeggen dat het resultaat verrassend lang aanhoudt en gemakkelijker te hanteren is dan bijvoorbeeld wimperextensions. Ik ga het serum zeker weer gebruiken wanneer mijn wimpers een nieuw groeiboost nodig hebben. Ik hoop dat je erover nadenkt of het M2 Beauté Eyelash Activating serum ook iets voor jou kan zijn! Ik ben in ieder geval fan. 

Het is echt waar!

Onze ledenprijzen zijn VEEL lager dan de 'normale' prijs. Wanneer je koopt voor de ledenprijs dan word je automatisch lid. De eerste maand is gratis, vervolgens €8,95 per maand. Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk op elk moment opzeggen. Lees meer

Onze Ledenprijzen zijn VEEL lager dan de Normale prijs. We kopen een brede selectie producten met authenticiteitsgarantie rechtstreeks van de grootste leveranciers - zodat onze leden ze voordelig kunnen krijgen.

Wil jij ook afscheid nemen van te hoge prijzen? Koop dan tegen de Ledenprijs en je wordt automatisch lid bij jouw eerste bestelling.

De eerste maand is gratis, daarna kost het € 8,95 per maand. Per maand opzegbaar. Lees meer