Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash

Krijg je ook geen genoeg van beauty?

Luxplus heeft de merken waar je dol op bent.
En de producten waar je niet zonder kunt.

Zo goed werkt het: bij Luxplus hoef je niet te wachten op de jaarlijkse sale of jouw favorieten te deselecteren vanwege de prijs. Voor slechts €8,95 per maand kun je meer dan 20.000 producten kopen tegen een vaste lage prijs - elke dag! Ongeacht het merk. Ongeacht het product. En met gratis verzending. Stop met prijzen vergelijken. Stop met windowshopping. Verzamel je aankopen bij Luxplus en krijg het meeste moois voor je geld!

Word 30 dagen gratis lid bij jouw eerste aankoop - en zeg vaarwel tegen te hoge prijzen van jouw favoriete merken. En de producten waar je niet zonder kunt.

Jouw voordelen

Bespaar op ALLES

Saleprijzen elke dag, het hele jaar door

Gratis verzending op alle bestellingen

1-4 werkdagen levering, 90 dagen retourrecht

Verdien BonusCash

...en krijg korting op de volgende aankoop. 1 BonusCash = € 1.

Eerste maand: € 0.

30 dagen om Luxplus gratis uit te proberen!

Voordelen = vrijheid

Hoe meer je shopt bij Luxplus, hoe meer je bespaart. Je bespaart tijd. En je bespaart op verzendkosten en op je aankopen. En hoe meer je bespaart, hoe meer vrijheid je krijgt om jouw geld te besteden aan wat je zelf wilt. Bekijk wat je doorgaans kunt besparen door jouw aankopen bij Luxplus te doen.

KLEIN VERBRUIKER

Bespaar €50,- /maand

MEDIUM GEBRUIKER

Bespaar €100,- /maand

GROOT VERBRUIKER

Bespaar €150,- /maand

Dit is wat we doen

Onze leden moeten zoveel mogelijk luxe krijgen voor het geld! We doen rechtstreeks zaken met de grootste leveranciers en sluiten nooit compromissen op het gebied van authenticiteit, kwaliteit of selectie. Maar we besparen waar we kunnen - en het merendeel van die besparingen komt ten goede aan jou!

Dit is waarom je zoveel bespaart:

Eigen magazijn = besparen op huur

Geen winkels op duur adres

Extra scherpe prijzen in de outlet

Efficiënte workflows

Veel leden = wij kopen in grote hoeveelheden in

Goede partnerships met merken en leveranciers

Dit is wie we zijn

We zijn begonnen in 2013. Vandaag de dag hebben we 120.000 leden.. En bij Luxplus zijn we net zo verschillend als onze leden. En net zo dol op alles wat luxe biedt in het dagelijks leven:
Heerlijke producten, leuke mensen en goede energie!

Er wordt ons vaak gevraagd

Luxplus is een beautyclub en een online shop. Als je lid bent, koop je tegen een vaste lage ledenprijs, die tot wel 80% onder de marktprijs kan liggen! Je krijgt ook gratis verzending op al jouw aankopen en BonusCash, die je kan aftrekken van jouw volgende aankoop in euro's. Het kost €8,95 per maand om lid te zijn voor zolang je lid wilt blijven.

Ons bedrijf is gebaseerd op het besparen op kosten, zodat jij veel goedkoper kunt winkelen dan in fysieke winkels - zelfs als de producten exact hetzelfde zijn. Wij hebben geen hoge huur, kopen groot in en slaan de producten op in ons eigen magazijn. En daarmee kunnen we onze prijzen verlagen.

BonusCash is een korting die je verdient als je winkelt bij Luxplus. Het bedrag aan BonusCash komt overeen met de korting die automatisch wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.

Wanneer we jouw bestelling vanuit ons magazijn verzenden, ontvang je automatisch een e-mail met een trackingnummer, dat je kunt gebruiken om het pakket te tracken bij de transporteur van jouw keuze.

Wil je met ons in contact komen?

Schrijf dan naar [email protected]

Het is echt waar!