Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

NYC

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

NYC

NYC

New York Color, NYC, is een Amerikaans merk dat is geïnspireerd door de spontaniteit en de geweldige, bruisende energie van het leven dat alleen kan plaatsvinden in de straten van New York. NYC gelooft in innovatief in kleur en stijl te zijn, door het hebben van de coolste nieuwe producten in de hipste kleuren, en door aan te moedigen dat je de perfecte looks houdt de hele dag rond. Daarnaast vindt NYC sterk dat elk meisje zichzelf moet zijn, en dat het ok is om zo veel mogelijk kleuren te gebruiken uit het palet als mogelijk is voor het creëren van je eigen en unieke make-up looks.

Het succes van NYC is grotendeels te danken aan hun grote expertise in het ontwikkelen van trendsettende producten gemaakt van de beste kwaliteit. NYC kleur en innovatie-experts zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trendy producten en kleuren die zijn geïnspireerd door 's werelds grootste modestad, New York.

NYC heeft een make-up artist programma gemaakt ter ondersteuning van de missie van het merk: Een variant leveren van innovatieve, modieuze, hippe kwaliteitsproducten die budget vriendelijk zijn, en ontwikkeld door het team van deskundigen, bestaande uit trendy, jonge make-up artiesten uit New York. De producten zijn getest door make-upartiesten die buiten New York wonen en tussen 25 en 35 jaar oud zijn. Ze waren zeer onder de indruk.

Alle producten van NYC zijn geproduceerd met de nieuwste technologie en expertise. Elk product is ontwikkeld op basis van een strikt proces van testen, kwaliteitscontroles en productie. Elk jaar wint NYC prijzen voor hun producten, wat helpt om de geslaagde mix van NYC’s stijl en kleur, innovatie en kwaliteit te onderstrepen.

Goedkope NYC make-up

Op deze site kan je onze selectie heerlijke NYC-producten bekijken om plezier in je make-up te krijgen. Met de vele oogschaduwpaletten heb je veel kleurnuances binnen handbereik. De combinatie van de vele tinten van NYC en onze lage prijzen van NYC zorgt ervoor dat de sky is the limit is voor wat je lijkt te kunnen creëren.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
Luxplus is een ledenconcept waarmee u veel kunt besparen op vele duizenden producten. U kunt kiezen voor de Normale prijs of u kiest voor de Ledenprijs en het daarbij behorende lidmaatschap waardoor u profiteert van alle ledenvoordelen. De eerste maand gratis en vervolgens €8,95 per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Naast de korting op de producten krijgt u als lid ook ALTIJD gratis bezorging. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.