Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

FREEMAN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

FREEMAN

Freeman

Freeman Beauty is een Engels merk dat gespecialiseerd is in gezichts-, voetverzorging en lichaamsverzorging. Freeman Beauty bestaat al meer dan 30 jaar en evolueert voortdurend naarmate hun klanten nieuwe voorkeuren of behoeften krijgen. Freeman leeft en ademt om schoonheidsproducten te ontwikkelen en te verkopen. Omdat ze al meer dan 30 jaar bestaan, hebben ze ook veel knowhow opgebouwd, zodat ze "eerlijke" producten kunnen maken die goed zijn voor jouw huid.

Alle Freeman-producten zijn zonder parabenen, zonder sulfaten, zonder minerale oliën en zijn niet op dieren getest.

Huidverzorging met natuurlijke ingrediënten

Freeman Beauty Labs weet dat schoonheid begint met een gezonde, frisse en gehydrateerde huid. Hun producten zitten vol met heerlijke ingrediënten. De plant is onder meer opgedoken met ingrediënten die de huid van nature reinigen, hydrateren, geuren en verfrissen. zodat je je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Bij Luxplus hebben we veel huidverzorgingsproducten van Freeman. En we hebben producten voor elke huid. De heerlijke maskers van Freeman zitten vol met natuurlijke ingrediënten. We hebben bijvoorbeeld een masker met havermout en avocado. Of heb je liever een gezichtsmasker met komkommer? We hebben ook een gezichtsmasker met houtskool en zwarte suiker dat de dode huidcellen echt van het gezicht kan schrobben. Of misschien is een voedend gezichtsmasker met honing en theeboom precies wat jouw huid nodig heeft? Je kunt een natuurlijke gloed bereiken door regelmatig heerlijke gezichtsmaskers te gebruiken.

Goedkope huidverzorging van Freeman

Freeman's gezichtsmaskers zijn er in verschillende maten, het is aan jou of jij degene bent die regelmatig gezichtsmaskers gebruikt zoals je zou moeten doen of dat je liever wat wegwerp gezichtsmaskers koopt omdat er zoveel tijd zit tussen het periodiek gebruiken van een ​​gezichtsmasker. Mogelijk moet je ook uitvinden wat jouw huid nodig heeft en daarom moet je proberen voordat je de perfecte match vindt tussen een Freeman-masker en jouw huid.

Freeman produceert betaalbare producten dus met de producten van Freeman kunt je eruit zien als een ster, zonder dat het de wereld kost.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus