Lidmaatschapsvoorwaarden en condities luxplus.nl (Luxplus ApS)

LIDMAATSCHAP VAN LUXPLUS.NL

Luxplus.nl is een ledenclub welke grote kortingen biedt op bekende parfum en cosmetica merken. Uw lidmaatschap van Luxplus is een continu doorlopend abonnement en de eerste maand is gratis. Alle transacties op luxplus.nl worden gemaakt met iDEAL of Creditcard. Alle betalingstoeslagen komen op conto van Luxplus ApS en zijn hierdoor verrekend in de productprijzen en lidmaatschapskosten welke zijn weergegeven op de website. U kunt uw eerdere betalingen en orders inzien door in te loggen in uw account op luxplus.nl via het slot symbool rechtsboven op de homepage.

Alleen privé personen van 18 jaar of ouder kunnen lid worden.

ACCEPTEREN LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN

Door de lidmaatschapsvoorwaarden van luxplus.nl te bevestigen geeft u Luxplus ApS toestemming om maandelijks het aangegeven abonnementsbedrag af te schrijven totdat u besluit uw lidmaatschap op te zeggen. De eerste maand van lidmaatschap is gratis. Daarna kost het €8,95 per maand.

Wanneer u een order plaatst op luxplus.nl, ontvangt u een bevestiging per e-mail welke informatie bevat met informatie over de lidmaatschapsvoorwaarden. U kunt deze informatie altijd blijven inzien op onze website.

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

U kunt uw lidmaatschap op elk moment opzeggen door contact met ons op te nemen via [email protected] (we beantwoorden uw bericht binnen 24 uur op werkdagen) of door in te loggen op luxplus.nl en in uw account ‘Mijn lidmaatschap’ te selecteren. De enige uitzondering is tijdens de eerste 24 uur na het plaatsen van een order, in die periode is het lidmaatschap geblokkeerd om technische redenen en kunt u het niet handmatig opzeggen via de ‘Mijn lidmaatschap knop’. Na de initiële 24 uur kunt u uw lidmaatschap opzeggen op elke manier die u wenst. Dit betekent dat u, in de proefperiode, producten kunt kopen voor Luxplus prijzen en de dag erna uw lidmaatschap kunt beëindigen. Uiteraard hopen wij dat u langer lid wenst te blijven waardoor u veel meer kunt besparen.

Om uw lidmaatschap op te zeggen, kunt u inloggen en vervolgens klikken op ‘Mijn lidmaatschap’. Als u uw lidmaatschap opzegt heeft u nog steeds toegang en de voordelen totdat het lidmaatschap is verlopen. Let er wel op dat wanneer u uw lidmaatschap opzegt tijdens de 30 dagen proefperiode, uw lidmaatschap gelijk wordt beëindigd. Nadat een lidmaatschap wordt beëindigt wordt er geen geld meer afgeschreven van uw bankrekening, tenzij u heeft aangegeven uw lidmaatschap weer te willen heractiveren.

Let op dat u uw lidmaatschap niet kunt opzeggen door de betaling te weigeren. In dat geval loopt uw lidmaatschap door totdat u het via de website of klantenservice opzegt.

VERANTWOORDELIJKHEDEN EN VERPLICHTINGEN VAN DE KAARTHOUDER

Uw registratie op luxplus.nl is juridisch bindend vanaf het moment dat u uw eerste order plaatst en daarbij uw lidmaatschap activeert. Door de Ledenprijs te selecteren in plaats van de Normale Prijs accepteert u ook het automatisch creëren van een lidmaatschap. Als lid van Luxplus en kaarthouder bent u verplicht om uw lidmaatschapsgeld te betalen totdat u uw lidmaatschap opzegt. De eerste maand is gratis. Een klant heeft eenmalig recht op een gratis proefmaand. Het creëren van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Bij het constateren van misbruik van onze gratis proefperiode kan Luxplus ApS besluiten geen service meer te verlenen via de klantenservice of uw account te blokkeren. Doorverkoop van onze producten is niet toegestaan, het lidmaatschap is voor privé gebruik.

PROCEDURE EN LIDMAATSCHAP BETALINGEN

Uw lidmaatschap op luxplus.nl wordt automatisch verlengd zodat u altijd toegang blijft houden. Na de eerste 30 dagen gratis proefperiode bedraagt uw lidmaatschaps-fee €8,95 per maand.

ANNULERINGSRECHT

Uw Luxplus abonnement valt onder juridische wetgeving waardoor u het recht heeft om binnen 14 dagen uw lidmaatschap te annuleren. In de praktijk betekent dit dat uw recht om te annuleren 14 dagen nadat u de overeenkomst met ons bent aangegaan vervalt. Uw abonnement gaat van start wanneer u een order plaatst en hierbij gebruik maakt van de Ledenprijs op luxplus.nl. Uw recht om te annuleren is alleen geldig vanaf de dag dat u uw eerste transactie doet op luxplus.nl en niet bij de maandelijke afschrijvingen.

Wanneer u wenst om uw lidmaatschap te annuleren, dient u dit te communiceren naar Luxplus toe maximaal 14 dagen nadat u de overeenkomst met ons bent aangegaan. U kunt dit communiceren via [email protected] Geef in uw bericht duidelijk aan dat u de overeenkomst wilt annuleren hierbij gebruik makend van uw recht.

TERUGBETALING VAN LIDMAATSCHAPSGELDEN

Wanneer u uw lidmaatschap annuleert binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd zullen we uw betaling crediteren zonder extra vertraging en op zijn laatst 14 dagen na het moment dat wij bericht van u hebben ontvangen dat u heeft besloten uw lidmaatschap te annuleren. We zullen uw bedrag crediteren op dezelfde wijze als uw initiële betaling.

Alle rechten gereserveerd. Luxplus ApS.

Het is echt waar!