Alleen voor leden:
  • Bespaar op alles
  • Altijd gratis verzending
  • Extra korting met BonusCash
Alleen voor leden:
Bespaar op alles
Altijd gratis verzending
Extra korting met BonusCash

Algemene voorwaarden van Luxplus (Luxplus ApS)

Aankopen

Bij het winkelen bij Luxplus kun je kiezen tussen twee verschillende prijzen: Ledenprijs en Normale prijs. Als je ervoor kiest om tegen Ledenprijs te kopen, voeg je automatisch een lidmaatschap toe aan de winkelmand. Als je al een lidmaatschap hebt, log je gewoon in op jouw account voordat je gaat shoppen op luxplus.nl. Als je een nieuw lid bent, krijg je een gratis introductieperiode aangeboden. Als je eerder lid bent geweest van Luxplus, krijg je bij jouw bestelling een maandelijks lidmaatschap voor de prijs van € 8,95 en wordt jouw lidmaatschap opnieuw geactiveerd.

Als je geen lid wilt zijn, kun je ervoor kiezen om artikelen tegen de Normale prijs te kopen. In dat geval wordt geen lidmaatschap toegevoegd in het betalingsproces.

Het is niet toegestaan om bij Luxplus gekochte producten aan derden te verkopen. Als dit vermoeden ontstaat dan kan jouw lidmaatschap worden geannuleerd.

Order annuleren

Als je een order hebt geplaatst en je wilt deze annuleren log dan in op luxplus.nl met jouw e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op ‘Mijn orders’ in het menu rechtsboven op de pagina. Klik op de infoknop rechts van de order die je wilt annuleren en klik op ‘Annuleer order’. Het is alleen mogelijk een order te annuleren wanneer ons magazijn de order nog niet heeft verwerkt. 

Betaling

De op luxplus.nl aangeboden betaalmogelijkheden zijn: iDEAL, PayPal, Klarna, Mastercard, VISA en VISA Electron. Alle betalings- en creditcard toeslagen zijn verrekend in de productprijzen en daardoor voor rekening van Luxplus ApS. Pas wanneer de betaling is ontvangen zal Luxplus overgaan tot verzending van de order of tot het voortzetten van het lidmaatschap. Je zult niet aangeslagen worden voor een bedrag wat hoger ligt dan hetgeen waarvoor je toestemming hebt gegeven bij het afronden van jouw order.  

Alle prijzen zijn weergegeven inclusief BTW en zijn actuele retailprijzen. Wanneer je aankopen doet bij Luxplus zullen alle overeenkomsten in het Nederlands zijn. 

Bezorging

Bij Luxplus geplaatste orders worden bezorgd door Budbee, PostNL of DHL. Wanneer wij het pakket verzenden, ontvang je een Track & Trace code per mail. Budbee verstuurt alle informatie via SMS. De verwachte levertijd is 1-4 werkdagen. Voor leden van Luxplus is bezorging naar een Budbee pakketpunt gratis. De bezorging naar een DHL of PostNL pakketpunt is gratis boven de €50. Voor PostNL is thuisbezorging gratis boven de €50. Thuisbezorging kost €2,95 per bestelling bij Budbee en DHL. Voor PostNL bedraagt thuisbezorging €3,95 bij een bestelling onder de €50. Voor niet-leden bedragen de bezorgkosten €3,95 per bestelling als je voor een pakketpunt kiest. Indien er wordt gekozen voor thuisbezorging dan bedragen de bezorgkosten €5,95 per order. Luxplus ApS is verantwoordelijk voor de bestelde producten tot het moment van bezorging. 

Annuleringsvoorwaarden en retournering van producten

Luxplus.nl biedt een retourbeleid van 90 dagen (het standaard, wettelijk goedgekeurde beleid is 14 dagen). Deze periode gaat in op de dag van bezorging van jouw bestelde producten.

Als je wenst een of meerdere producten te retourneren, verzoeken wij je dit voor een snelle afhandeling van jouw retour aan ons te laten weten via [email protected] (we beantwoorden jouw bericht binnen 48 uur op werkdagen).

Het is niet mogelijk om de order te annuleren door het pakket te weigeren bij ontvangst, tenzij je een duidelijke onderbouwing van jouw beslissing om te annuleren geeft door ons te e-mailen naar [email protected].

Het retourrecht geldt niet voor producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

Retourneren producten

Indien je jouw order wenst te retourneren, verzoeken wij je vriendelijk dit te doen zonder extra vertraging (maximaal 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van jouw retournering). Je bent verplicht de gemaakte kosten voor het retour zenden zelf op je te nemen. Het is jouw verplichting om ervoor te zorgen dat de producten welke je retour stuurt voldoende veilig zijn verpakt.  

Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor het goed inpakken van de producten. Je draagt zelf het risico voor het pakket/de goederen totdat wij deze in goede orde in ontvangst hebben genomen. Bewaar daarom het postbewijs en het track & trace nummer. 

Als je wenst jouw aankoop te retourneren dan kun je jouw producten opsturen naar:  

Luxplus @Salesupply Returns 
De Koumen 100 
6433 KE Hoensbroek 
Nederland 

Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je een kopie van de orderbevestiging bij de producten te voegen die je retour zendt. Als je niet langer in het bezit bent van de orderbevestiging kunt je ook jouw e-mailadres bijvoegen welke je hebt gebruikt bij het plaatsen van de order of het ordernummer. 

Als een pakket naar ons wordt teruggestuurd,  omdat deze is geweigerd bij ontvangst of niet is opgehaald bij het pick-up punt, is het de verantwoordelijkheid van de klant om contact met ons op te nemen, aangezien wij hierover niet automatisch op de hoogte worden gesteld.   

In deze gevallen brengen wij 2,95 EUR in rekening, wat in mindering wordt gebracht op het door ons te vergoeden bedrag.    

Wanneer de waarde van het pakket minder is dan de retourkosten, vind er geen restitutie plaats. 

Disclaimer 

De prijzen die je ziet op Luxplus.nl zijn dagprijzen, we behouden ons het recht om prijzen en informatie op elk moment op de website te veranderen zonder kennisgeving. Zowel feitelijke informatie als prijs informatie wordt verstrekt daargelaten schrijffouten, onjuist vermelde beschrijvingen en technische specificaties. We streven ernaar om zo accuraat mogelijke informatie te geven op Luxplus.nl echter in het geval van problemen, erkennen wij geen verantwoordelijkheid voor eventuele (typ)fouten, prijsfouten, producten die niet meer voorradig zijn en/of kosten of verliezen veroorzaakt door onjuiste informatie op de pagina of door onjuist gebruik.  Bovendien erkennen wij geen verantwoordelijkheid voor verkeerd benoemde prijzen op advertentiepagina’s op het internet. Advertentiepagina’s creëren onze productprijzen met vertragingen en zijn daarom niet altijd accuraat. Voorbeelden van advertentiepagina’s: Pricerunner en aangesloten banners, sociale media zoals Facebook, Instagram, etc. 

Prijzen en andere informatie in advertenties zijn niet bindend. Dit betekent dat je een aanbieding kan zien voor een product op een online advertentiepagina, maar dat het later blijkt dat dit product duurder is dan geadverteerd. Als je een fout/incorrecte prijs ziet in een geprinte advertentie, advertentiepagina’s of speciale aanbiedingen pagina, zijn deze incorrecte prijzen niet bindend. cf. Forbrug.dk

Al onze producten worden direct besteld van de grootste leveranciers met een authenticiteitsgarantie binnen de EU. Om deze reden kan, de verschijning van bepaalde producten veranderingen, kan de taalverschillen of kunnen producten een andere kleur hebben.  

We behouden ons het recht voor afwijkingen van de totale prijs door afronding van individuele prijzen. 

Refund van aankoop 
Wanneer we de geretourneerde goederen ontvangen, controleren we de status van de goederen en op basis daarvan betalen we de ontvangen betalingen terug. Terugbetalingen worden uitgevoerd op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaalmethode. Leveringskosten worden alleen gecrediteerd in geval van klachten (beschadigde goederen) en alleen wanneer de klacht gegrond en goedgekeurd is. 

Let op: Elke waardevermindering die verband houdt met het gebruik van het product dat oneigenlijk is of afwijkt van het bedoelde gebruik en de functie, wordt betaald door de klant. Als je het product echter beschadigt door verkeerd gebruik of onzorgvuldigheid en je verzoekt een refund, dan is het mogelijk dat je slechts een klein deel of niets van de aankoopprijs terugkrijgt als je het terugstuurt, afhankelijk van de handelswaarde van het/de product(en) in kwestie en de aard van het gegeven incident. 

Bij schoonheidsproducten, geuren en cosmetica kan de originele verpakking een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de waarde van het product of de producten in kwestie. We raden je dan ook aan om artikelen in onbeschadigde staat op te sturen. 

Thuiswinkel Waarborg

Luxplus is een gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg. Hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops dit keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel. Door onze certificering bij Thuiswinkel zijn de algemene voorwaarden van Thuiswinkel ook op toepassing bij jouw aankoop.  

Klachtenrecht

Luxplus ApS biedt de standaard juridische klachten procedure, geldig tot 24 maanden na ontvangst van het product. Dit betekent dat je het product kunt laten repareren, omwisselen, je geld kunt terugkrijgen of een prijsreductie kunt ontvangen, afhankelijk van de exacte situatie. De klacht moet legitiem zijn, wat inhoudt dat de mogelijke gebreken niet veroorzaakt zijn door onjuist gebruik of vernieling. Wees ervan bewust dat bepaalde producten een beperkte levensduur hebben en dat daar rekening mee wordt gehouden bij de klachtafhandeling. 

Hoeveel tijd heb ik om een klacht in te dienen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je een Luxplus order hebt ontvangen en je een fout of ontbrekende producten of onderdelen opmerkt. Gaarne vernemen wij dit zo snel mogelijk of binnen een redelijke tijdsperiode vanaf het moment dat je merkt dat er iets mis is met jouw bestelling. Een klacht kun je indienen via [email protected], waarna wij de kwestie zullen behandelen. Klachten worden binnen een redelijke termijn geacht wanneer wij ze ontvangen binnen 2 maanden nadat de fout is opgemerkt. 

Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via email, het contactformulier of chat. Je krijgt van ons binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst van jouw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. 

Bedrijfsinformatie

Luxplus ApS
VAT DK 25090705
Teglvaerksgade 37, 1
2100 Kopenhagen
Denemarken
Opgericht in 2013 

Geüpdate 20.09.2023 

Het is echt waar!