Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

HAAR STYLING

Haarstyling is voor de man een uiterst belangrijk element van zijn look. Als man kun je je hiermee het eenvoudigst onderscheiden. Het kan vaak moeilijk zijn om het haar van een man te stylen en de kwaliteiten van glans, volume en model uit te lichten. Bij korte kapsels en lange kapsels kun je je haar stylen om het geknipte model in je kapsel goed uit te laten komen. Als je je haar doet voor een avondje uit en je wilt het strak achterover of misschien juist een kuif maken waar je gel of wax voor nodig hebt, of je wilt je baard bijwerken om het netjes en verzorgd te houden? Hier bij Luxplus vind je alle benodigde haarstyling producten voor elk kapsel en elk effect.

assortiment

Bij luxplus.nl vind je een breed assortiment van men’s haarstylingsproducten die je helpen bij het stylen, vorm geven en trimmen van elk haartype en haarstijl. Heb je een kort kapsel, kies dan voor wax, styling cream, putty, foaming cream, molding clay, paste of gel. De bestseller IdHAIR Id Wax Extreme Titanium is bijvoorbeeld erg populair voor korte kapsels. Bij lang haar vind je ook een breed aanbod van diverse producten om ervoor te zorgen dat jouw haar en jouw baard alle verzorging krijgt die het verdiend. Probeer bijvoorbeeld de populaire en kwalitatieve producten van Keune, Tigi, Toni & Guy, Dax of IdHAIR eens uit.

alle merken

Onze haarstylingsproducten voor mannen zijn altijd 100% echt en worden aangeboden tegen lage prijzen, schappelijk voor de portemonnee. Luxplus heeft alle topmerken in huis die ook in professionele salons worden gebruikt zoals American Crew, D:Fi, Paul Mitchell en Redken. Ze komen in vele verschillende maten, kleine maten zijn handig voor op reis of als je voordelig wilt experimenteren met verschillende producten. Een grote maat is handig als je je favoriete product al hebt gevonden en je zoveel mogelijk voordeel wilt. We hebben 25 ml, 50 ml, 100 ml, 150 ml en handige giftpacks voor een verjaardag of feestje. Of je nu een hipsterbaard look, kaal, gekamd kapsel, business cut, crewcut, een hanenkam, faux hawk, matje, kuif of bakkebaarden wilt; bij luxplus.nl hebben we alle haarstylingsproducten die passen bij vele verschillende wensen en haarstijlen.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus