AFTERSHAVE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

AFTERSHAVE

WAT IS AFTERSHAVE?

Aftershave is een parfum voor mannen met een hoog alcoholpercentage. Het is daarentegen de geur met de laagste concentratie geuroliën, namelijk slechts 1-2%. Een aftershave blijft daarom niet lang hangen, zeg zo'n 1-2 uur. Aftershaves hebben echter nog enkele andere kenmerken die het gewild maken. Gedeeltelijk werkt een aftershave als een hygiënisch product omdat de aftershave ontsmettend is en daarom een ??uitstekend product om de bacteriën te doden die kunnen ontstaan ??na het scheren op het gezicht omdat er kleine wondjes en dus infecties kunnen zijn. Daarnaast ruik je lekker als je een aftershave draagt. Als je echter een langduriger geur wilt, moet je een Eau de Toilette of een Eau de Perfume kopen.

GOEDKOPE AFTERSHAVES

We hebben een grote selectie aan aftershaves van zowel goedkope merken als de iets duurdere. We hebben klassieke merken zoals Davidoff, Old Spice en Calvin Klein. We hebben ook de extra mannelijke aftershaves van merken als Lamborghini, Paco Rabanne en Dolce & Gabbana. Naast bovenstaande merken hebben we ook aftershave voor de meer sportieve types zoals David Beckham, Axe en Adidas. Natuurlijk staan ??niet al onze merken hier vermeld, ons assortiment is breder dan dat en we hebben ook een aftershave die past bij jouw stemming, weer, dag of kleding.

AFTERSHAVE VOOR MANNEN

Als je indruk wilt maken op het andere geslacht, is het altijd een goed idee om een ??geur te dragen die vrouwen aantrekkelijk zullen vinden. Aftershave is een geweldige kans om een ??heerlijke geur te krijgen die tegelijkertijd je huid heerlijk en glad maakt na het scheren. Pas geschoren zijn en een aftershave dragen is een heel goede combinatie omdat het beide uitstraalt dat je verzorgend bent en je ruikt ook nog eens lekker. Aftershave is de kers op de taart en maakt je look en je mannelijke uitstraling compleet. Het enige dat je hoeft te doen, is de geur vinden die jouw nieuwe kenmerkende geur zou moeten zijn. Vind de selectie van heerlijke aftershaves hier bij Luxplus en kijk uit naar een geurig en verzorgd genot.

Welkom bij Luxplus